Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Fødselsdagskonference: Cykelturisme er fremtidens turisme

Afholdt event

Fødselsdagskonference: Cykelturisme er fremtidens turisme

Fra DKK 270,00

Sted

Dato

22 okt 2019 kl. 10:00 - 17:00

Beskrivelse

Dansk Cykelturisme fylder 5 år d. 22. oktober 2019. Det fejrer vi med en fødselsdagskonference!

Vi vil benytte lejligheden til at skue tilbage på de forgangne år. Hvordan har cykelturismen og ikke mindst cykelturisten udviklet sig de sidste 5-10 år?

Sammen med en række inviterede oplægsholdere vil vi også kigge fremad. Vi løfter sløret for Dansk Cykelturismes plan for fremtidens cykelferieland. Klaus Bondam fra Cyklistforbundet vil koble cykling til politik, og Jan Ejlsted fra Friluftsrådet vil pege på udfordringer og anbefalinger i forhold til fremtidens friluftsland.

Efter frokost tager Politikens chefredaktør, Christian Jensen, os ud på en virtuel cykeltur sammen med sin søn August. Transportminister Benny Engelbrecht sætter cyklen ind i regeringens politik. Og så er der fødselsdagskage.

Er gæster på to hjul gode gæster? Det spørger vi Yael Bassan fra Copenhagen Bicycles, Birger Kjærbye fra MTB-tours og Kent Lodberg fra Landal GreenParks om.

I sidste programblok vil Alex Pedersen fra Grand Départ Copenhagen Denmark fortælle om megabegivenheden, der rammer dansk jord i 2021, og Janne Grønkjær Henriksen fra VisitDenmark vil give eksempler på, hvordan cyklen bruges i brandingen af Danmark.

Se det fulde program

Lokation

Kulturhuset Islands Brygge Kulturhuset Islands Brygge, Islands Brygge 18, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer