Folde-workshop: Lær at lave stjerner, juletræer og diamanter

eventet sluttede

Folde-workshop: Lær at lave stjerner, juletræer og diamanter

Billetter fra DKK 195,00

Dato

03 dec 2013 kl. 16:30 - 18:30

Beskrivelse

Skyd julemåneden i gang med folde-workshop hos Virkvärftet!

Til workshoppen lærer du at lave stjerner i millimeterpapir, snehvide juletræer og sorte/grå/pink diamanter. Du får en pakke med alle de materialer, som du skal bruge, og får vejledning undervejs til det hele af Virkvärftet med hjælp fra foldedamerne Ulla og Gitte. Når du er færdig, har du en bunke tjekket julepynt lige til at tage med hjem og hænge op.

I workshop-pakken får du materialer til:

 • 3 juletræer
 • 6 diamanter
 • 3 mm stjerner
 • Ekstra gør-det-selv-sæt kan købes på dagen. Vi byder på julekonfekt og drikkevarer, så tilmeld dig og få en hyggelig eftermiddag på Vesterbro!

  Se flere fotos af folderierner her:

  https://www.facebook.com/media/set/?set=a.651525374868843.1073741830.362523243769059&type=1

  NB! Vi afholder samme arrangement torsdag d. 28. november kl. 16.30-18.30. Tilmeld dig her: http://billetto.dk/laeratlavestjernerjuletraeerogdiamanter28nov

  FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

   Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

   De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

   Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

   På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

   Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .