Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Følelser som skaber sygdom Hillerød

Event aflyst

Følelser som skaber sygdom Hillerød

Fra DKK 190,00

Sted

Dato

01 okt 2020 kl. 18:30 - 21:00

BeskrivelseJeg, Naeem Sundoo indehaver af Helsehuset Namaste i Lyngby har gennem 20 år hjulpet utallige mennesker af med lidelser, som var skabt af blokerede følelser eller følelser som ikke var blevet udtrykt. Lige fra div. smerter, knæskader, angst, stress, depression, tinnitus, migræne, også alvorlige sygdomme etc.

Folk kommer ofte til mig, når de er opgivet af sundhedssystemet.
Se over 200 videotestimonials på min side på Facebook, https://www.facebook.com/NamasteHelsehuset/ og utallige anmeldelser af mit foredrag.

Personligt har et jernhelbred. Jeg er ikke kommet sovende til det, men har studeret mig selv, min krop og følelser og har været god til at acceptere forskellige ubehagelige oplevelser og haft let ved at give slip og komme videre.

Efter at have healet over 10.000 personer har jeg tilegnet mig en viden, som kan være guld værd for dig, som ønsker at blive rask eller gerne vil bibeholde dit gode helbred resten af dit liv.

Videnskabsfolk er inde på at mellem 95-98 % af alverdens sygdom skyldes stress.
Stress er mange ting. Bekymringer er stress. At ikke kunne udtrykke sine følelser for sin nærmeste eller folk som kaster giftpile på en, giver også stress. At have et lavt selvværd. Stress over sin økonomi, ægteskabet, konflikter, venskaber, arbejde. At ikke føle sig elsket, accepteret eller værdsat.
Når man bliver bedraget eller oplever utroskab.

Der er mange måder vi kan stresse på. At ikke kunne give slip på fortidens hændelser og skuffelser. Ofte er stress relateret til nogle følelser, som mange ikke er gode til at give udtryk for. Mange mennesker bliver indebrændte og bitre over at de ikke kan udtrykke, hvad andre gør ved en eller manglende succes i livet. Mange af disse følelser som, stress, angst, lavt selvværd, manglende kærlighed, at ikke føle sig forstået, ked-af-det-hed, vrede, sorg,svigt, had, nag etc. Skaber en indre kemisk proces af rastløshed, uro og anspændthed.

Logik: Er du glad, så skaber kroppen energi. Er du ked at det, vil kroppen miste energi. Er det ikke følelser som styrer?

Kroppen er skabt til at genskabe sig selv. Denne aften vil du få redskaber og meditative teknikker, som kan helbrede dig og holde dig sund og rask.

Lægevidenskaben har gjort store fremskridt og kan meget godt, men de taler ikke om følelser, det er de ikke gearet til. Der er ikke penge i at tale om følelser!

Ifølge videnskabsmanden, cellebiolog Bruce Lipton, som har skrevet bogen “intelligente celler” Påstår at 95 - 98 % af samtlige sygdomme i verden skyldes stress og socialarv, da vi kopier vores forældre, og ofte deres sygdomme. Bruce Lipton har bevist at vores tanker ændrer vores gener.

Dr W Douglas Brodie har i over 28 år arbejdet med flere tusinde kræftpatienter og erkender at følelser har en stor indflydelse på sygdom.

Denne aften vil jeg også heale nogle af deltagerne for smerter og skavanker og demonstrere tankens kraft. Det er der sat en halv time af til. Hvis du kan beskrive din smerte som om der sidder en genstand i kroppen. Kniv, nål, syl, hjelm over hovedet, sten maven etc. Så fjerner jeg det.

Der vil også være en sund guidet healings chakra meditation på 12 minutter, som skaber sundhed i kroppen.

Se anmeldelser: https://www.facebook.com/pg/Na...

Lokation

Center For Mindful Living Center For Mindful Living, Slotsgade 32, 3400 Hillerød

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .