Følelser som skaber sygdomme

15 mar 2018 kl. 19:00 - 21:30

Scandic Eremitage, Klampenborgvej 230, 2800 Kongens Lyngby


Jeg (Naeem Sundoo indehaver af Helsehuset Namaste) har gennem 20 år helbredt utallige lidelser, som var skabt af blokerede følelser eller følelser som ikke var blevet udtrykt. Lige fra div. smerter, knæskader, angst, stress, depression, tinnitus, migræne og kræft etc.
Personligt har jeg ikke haft en sygedag i hele mit liv. Jeg har et jernhelbred. Jeg er ikke kommet sovende til det, men har studeret mig selv, min krop og følelser og har været god til at acceptere forskellige oplevelser og haft let ved at give slip og komme videre.

Efter at have healet over 5000 personer har jeg tilegnet mig en viden, som kan være guld værd for dig, som ønsker at blive rask eller gerne vil bibeholde dit gode helbred resten af dit liv.
Videnskabsfolk er inde på at mellem 95-98 % af alverdens sygdom skyldes stress.
Stress er mange ting. Bekymringer er stress. At ikke kunne udtrykke sine følelser for sin nærmeste eller folk som kaster giftpile på en, giver også stress. At have et lavt selvværd. Stress over sin økonomi, ægteskabet, venskaber, arbejde. At ikke føle sig elsket, accepteret eller værdsat.
Når man bliver bedraget eller oplever utroskab. Der er mange måder vi kan stresse på. At ikke kunne give slip på fortidens hændelser. Ofte er stress relateret til nogle følelser, som mange ikke er gode til at give udtryk for. Mange mennesker bliver indebrændte og bittre over at de ikke kan udtrykke, hvad andre gør ved en eller manglende succes i livet. Mange af disse følelser som, stress, angst, lavt selvværd, manglende kærlighed, at ikke føle sig forstået, kedafdethed, vrede, sorg, had, nag etc. Skaber en indre kemisk proces af rastløshed, uro og anspændthed.
Denne aften vil du få redskaber og meditative teknikker, som kan helbrede dig og holde dig sund og rask.

Hvorfor taler læger ikke om vitaminer og mineraler eller om dine følelser? Fordi der ikke er penge i at tale om følelser og mineraler/vitaminer. Mange læger ville blive arbejdsløse hvis folk selv tog ansvar for deres ubalancer, havde styr på deres behov for næring og blev bedre til at udtrykke, hvordan de rent faktisk havde det.
Langt de fleste som har opsøgt healing er opgivet af lægerne.
Man skal som udgangspunkt altid opsøge sin læge, når man har smerter eller div. ubalancer.

Jeg vil også demonstrere at fjerne smerter og skavanker denne aften, efter foredraget. Der er sat en halv time af til det.

Billet

Salg lukket