Folk i Hønsehuset med Søren Krogh & Janus Bechmann

Eskilstrupvej 27, 4683 Rønnede
26 mar 2020 kl. 18:00 - 22:00
Super arrangør
Billetter DKK 150,00
Billetter DKK 150,00

Microsoft Word - Krogh & Bechmann presse 2020.docx

Søren Krogh & Janus Bechmann

Den nordjyske troubadour, Søren Krogh turnerer i 2020 med en blanding af nye og gamle sange og historier

”Nu har jeg jo aldrig opfattet mig selv som sanger ...
Men måske mere som historiefortæller...”, sagde Søren Krogh, da han modtog en Danish Music Awards som årets sanger.

I halen på folkesangeren, troubadouren og historiefortælleren Søren Kroghs 9. cd- udgivelse, ”Globus” i starten af 2018 udgav han i efteråret 18 sin første bog, ”Historier”. Efter snart 25 år på den danske landeveje med mere end 2500 koncerter bag sig er Søren Kroghs varemærke efterhånden blevet en af musikbranchens bedste historiefortæller.

”En koncert med mig er altid én del historier og én del sange. Og sådan bliver det nok ved med at være, fordi uden historier ingen sange, og uden sange ingen historier; så enkelt kan det vel siges”, siger Krogh.

”Globus” er en rejse i Kroghs liv på godt og ondt. Rent musikalsk har han sammen med produceren Dennis Ahlgren og guitaristen Janus Bechmann skabt et skønt støvet blues/folk-lydbillede.

I løbet af 2020 fortsætter Krogh den lange række af succesfulde duokoncerter med sin partner-in-crime, Janus Bechmann (guitar, dobro mm). Janus Bechmann er vendte hjem fra USA i 2016 efter et år ”over there”, hvor han spillede med en lang række amerikanske sangskrivere og musikere.

Som koncertnavn er Krogh altid en stor musikalsk oplevelse, og selv om arven som historiefortæller kan være tung at løfte, så formår han bare at komme hele vejen rundt: Det er først og fremmest sjovt, det er nærværende og det er historier som publikum straks kan genkende sig selv i. Ekstrabladets legendariske anmelder, Peter Nørgaard skrev da også: ”Så længe der findes folk som Hausgaard, Olsen og Krogh er den musikalske verden i Danmark ikke helt af lave”.

Krogh modtog i øvrigt en Danish Music Award i 2013 som årets sangskriver.

Event aflyst

Folk i Hønsehuset med Søren Krogh & Janus Bechmann

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke