spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Folkbandet Ímar fra Skotland i Borup Kulturhus på Midtsjælland

Afholdt event

Folkbandet Ímar fra Skotland i Borup Kulturhus på Midtsjælland

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

25 feb 2019 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

Efter to succesrige optrædener på Tønderfestivalen 2017 og en tilbagevenden hertil i 2018, tager Ímar på en meget efterspurgt Danmarksturne i februar/marts 2019. 

Ímar har haft fuld fart på, siden de ramte verden under Celtic Connections i januar 2016; først med en video, der gik viralt med over 300.000 views, sidenhen med så prominente festivalgigs som åbningssettet på Cambridge

Musikerne i det skotske folkband Ímar deler en stærk baggrund i irsk musik - selvom de kommer fra så forskellige steder som Isle of Man, Glasgow, Suffolk og Irland. Ìmars umiskendelige synergi er dog netop centreret omkring den overlappende kulturarv der er imellem deres hjemstavne. Og når først de åbner for posen af musikalske perler, er der i sandhed dømt folkfest! 

Inden koncerten kl. 20 er der mulighed for spisning kl. 18.30. Køb af spisebilletter senest 22. februar. 

Lokation

Borup kulturhus Borup kulturhus, Møllevej 2, 4140 Borup

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .