Folkebanko i Nørrebrohallen

eventet sluttede

Folkebanko i Nørrebrohallen

Billetter fra DKK 70,00

Sted

Dato

03 maj 2017 kl. 17:00 - 21:00

Beskrivelse

Stevnsgade Basketball, Nørrebro Spisehus og Kultur N i samarbejde.

Nørrebrohallen inviterer til Folkebanko en gang om måneden.

OBS! Tag venligst kontanter eller lige penge med for at undgå meget lange dankort kø!!!

Stevnsgade og Nørrebro Spisehus har genoptaget den gamle bankotradition.
Vi ryster posen, og finder både Kaptajnen, Gamle Ole og svanerne frem. Hiv venner og familie med til en festlig aften med mad, øl, kaffe, kage, og bankospil med lækre præmier, når vi inviterer til klassisk banko med gevinster på 1 række, 2 rækker og pladen fuld!

Nørrebro Spisehus står for aftenens menu, som du kan nyde i Multisalen inden bankostart

Da overskuddet ubeskåret går til Stevnsgade Basketballs ungdomsafdelinng er det ikke tilladt at tage egne drikkevarer med til denne begivenhed.

Pris: 1 plade 10 kr. / 3 plader 25 kr.

Mad + 3 plader = 70 kr. som kan købes her på Billetto. Billetten bedes fremvises på dagen og du får udleveret bankoplader og mad.

Der er 500 billetter, når disse er solgt bliver der IKKE lukket flere ind.

Tidspunkt: Kl. 17:00-21.00

Dørene åbner: Kl. 17:00

Spisning: Kl. 17:30-19:00

Banko: Kl. 19:00-21:00

Da overskuddet ubeskåret går til Stevnsgade Basketballs ungdomsafdelinng er det ikke tilladt at tage egne drikkevarer med til denne begivenhed.

Banko i Nørrebrohallen afvikles i samarbejde med Stevnsgade Basketball, Kultur N og Nørrebro Spisehus.

Arrangør

Find billetter til arrangementer afholdt af Nørrebro Spisehus/Stevnsgade Basketball. Læs mere om vores events, tilmeld dig og inviter dine venner med. Du kan se de kommende events herunder. Siden opdateres løbende.

Lokation

Multisalen i Nørrebrohallen, Nørrebrogade 208, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .