Folkekøkken - Del din aften med FRAK og din nabo

16 aug 2018 kl. 17:00 - 19:30

Kulturhuset Indre By, Charlotte Ammundsens plads 3, 1359 København k


I forbindelse med Deledagene i Kulturhuset Indre By inviterer vi på en god omgang dele-mad. Kom og få et dejligt måltid mad og benyt lejligheden til at rydde ud i gemmerne derhjemme. Tag bøger, interiør, lamper, møbler og alt det, du ikke længere bruger med og byt det med din nabo. Bagefter er der folkekøkken for hele familien, din nabo og vennerne. Det hele løber af stablen den 16. august fra 17 - 20, hvor FRAKs unge fra Nørrebro serverer den lækre mad lavet af Ishtar - de etniske rødstrømper.

Menuen:

Risret med kylling, ærter, mandler og rosiner

Vegetar: Risret med champignon, ærter, mandler og rosiner.

Tilbehør er tzatziki og friskbagt brød.

Billetpris 75 kr.

Børn (under 12) 45 kr.

Lidt om Deledage:

Giv dit guld videre

Sådan lyder genbrugsparolen for Deledage som denne gang handler om at aflevere og hente alle genbrugsegnede ting fra hjemmet - untagen tøj og tekstiler.

Kulturhuset Indre By inviterer sammen med Teknik- og Miljøforvaltningen alle Københavnere indenfor til Deledage fra onsdag d. 1. august til og med søndag d. 19. august.
Du får hermed en unik mulighed for at komme af med ting, du ikke bruger og få frigivet plads i dit lofts- eller kælderrum. Støv tingene af fra gemmerne, tag dem med og gå på opdagelse i andres genbrugsguld.

Se mere om Deledage her

Mad voksen

DKK 75,00 + DKK 5,16 gebyr


Vegetar voksen

DKK 75,00 + DKK 5,16 gebyr


Mad barn

DKK 45,00 + DKK 3,10 gebyr


Vegetar barn

DKK 45,00 + DKK 3,10 gebyr