Folkekøkken i Kulturhuset Indre By med FRAK

16 aug 2018 kl. 17:00 - 19:30

Kulturhuset Indre By, Charlotte Ammundsens plads 3, 1359 København k


Kom og vær med, når FRAK er værter for folkekøkkenet i Kulturhuset Indre By.

I forbindelse med Deledagene i Kulturhuset Indre By inviterer FRAK på en god omgang dele-mad. Kom og få en lækker risret og benyt lejligheden til at rydde ud i gemmerne derhjemme. Tag bøger, interiør, lamper, møbler og alt det, du ikke længere bruger med og byt det med din nabo. Bagefter er der folkekøkken for hele familien, vennerne og naboerne 🍴

Det hele løber af stablen den 16. august fra kl. 17 - 20, hvor FRAKs unge er værter og sørger for, at det hele står klar og bliver ekstra hyggeligt. Den lækre mad er lavet af Ishtar - de etniske rødstrømper.

Menuen:
Risret med kylling, ærter, mandler og rosiner
Vegetar: Risret med champignon, ærter, mandler og rosiner.
Tilbehør er tzatziki og friskbagt brød.

Billetpris 75 kr.
Børn (under 12) 45 kr.

Billetterne kan købes her: https://kulturhusetindreby.kk.dk/event/folkekoekken-4

Vi glæder os til en helt fantastisk aften i jeres selskab 👌🏾

Lidt om Deledage:
Giv dit guld videre. Sådan lyder genbrugsparolen for Deledage som denne gang handler om at aflevere og hente alle genbrugsegnede ting fra hjemmet - untagen tøj og tekstiler.
Kulturhuset Indre By inviterer sammen med Teknik- og Miljøforvaltningen alle Københavnere indenfor til Deledage fra onsdag d. 1. august til og med søndag d. 19. august.
Du får hermed en unik mulighed for at komme af med ting, du ikke bruger og få frigivet plads i dit lofts- eller kælderrum. Støv tingene af fra gemmerne, tag dem med og gå på opdagelse i andres genbrugsguld.

Se mere om Deledage her

Mad voksen

Salg lukket


Vegetar voksen

Salg lukket


Mad barn

Salg lukket


Vegetar barn

Salg lukket