spring til hovedindhold

Føniks præsenterer: Pater

Føniks præsenterer: Pater

Fra DKK 75,00

Sted

Dato

04 maj 2024 kl. 14:00 - 05 maj 2024 kl. 02:00

Beskrivelse

Føniks Præsentere: Pater

_____________________________________________________

Hvornår: D. 4 Maj 14:00 - 02:00 

Hvor: Det Tredje Rum, ved Frontløberne

Jægergårdsgade 154C

Entré:

Forsalg: 75,-

I døren: donationsbaseret

Link til forsalg: 


_____________________________________________________

Paters musik tager udgangspunkt i Stine Stengaards tekster om stivnede idealer, køn og relationer. I mødet mellem brutalitet og nærvær opstår Paters lyd. Blandt de syv medlemmer er to søskendepar og fire kollektivroomies. Dén tryghed stråler igennem i en intens liveoplevelse, hvor blæs, percussion, samples og synth vender vores forventninger til pop på hovedet. 


Pater er aktuelle med debut EPén “Køn for dig”, og spiller i foråret 2024 en række koncerter i danmark, bl.a. som support for “Angående Mig”. 

 

Koncerten er arrangeret i samarbejde med TRAIN

_____________________________________________________

♿ Handicap adgang:

Der er rampe op til indgangen og lokalet er i et plan. Der er ikke handicap toilet. Kontakt os gerne for mere info.

Arrangør

Lokation

Det Tredje Rum , Jægergårdsgade 154c, 8000 Aarhus

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser
Genbesøg begivenheder