spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Forår, havehistorier og grønne fingre – havevandring med Birgitte Krejsager

Afholdt event

Forår, havehistorier og grønne fingre – havevandring med Birgitte Krejsager

Fra DKK 75,00

Sted

Dato

27 mar 2022 kl. 15:00 - 16:00

Beskrivelse

Kamma Rahbek havde ikke alene grønne fingre, men også botanisk viden og praktisk erfaring med havearbejdet. Alt sammen blev passioneret udfoldet i hendes store have omkring Bakkehuset. Hun fyldte sin have med sjældne blomster heriblandt den blå martsviol, der frem for alt giver den fineste duft. Martsviolen blev Bakkehuset-poesiens blå blomst.

Den 27. marts kan du komme på en forårsfrisk rejse udi det grønne med forfatter Birgitte Krejsager, når hun holder havevandring i Bakkehusets historiske have. Birgitte Krejsager udgav i 2021 bogen Havehistorier i en nøddeskal og hun har et indgående kendskab til havehistorien. I bogen folder hun havehistorien ud og fortæller om forskellige haver og passionerede havedyrkere, som forenes i et krydsfelt mellem botanik, kunst og kultur. Blandt havedyrkerne finder vi Kamma Rahbek, som blev en pioner indenfor den private havekunst i dansk romantik.

På havevandringen fortæller Krejsager havehistorier om Kamma Rahbek og den engelske forfatter Jane Austen, der har mere til fælles, end at de er født i 1775 med blot to måneders mellemrum. Ligesom Jane Austen var Kamma Rahbek godt placeret i Europas botanikbesatte netværk af kongelige, aristokrater, velhavere, intellektuelle og forskere, planteskoler, havefolk, havekunstnere, plantejægere og botanikere. Et netværk der muliggjorde, at eksotiske nye planter kunne rejse på tværs af grænser, kontinenter og Napoleonskrige og blive plantet i kejserinde Joséphine på Malmaison, Goethes have i Weimar og i Kamma Rahbeks have omkring Bakkehuset.

Efter havevandringen er der mulighed for at købe Birgitte Krejsagers bog og forfatteren signerer inde i Bakkehuset.

I billetprisen er inkluderet entré til museet og én kop te.

Arrangør

Bakkehuset er et litterært museum, en romantisk have og et kulinarisk orangeri. Oplev den danske guldalder i ægteparret Kamma og Knud Lyne Rahbeks genindrettede hjem.

Lokation

Bakkehuset Bakkehuset, Rahbeks Alle 23, 1801 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .