spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

FORÅRETS SANGE OG SMAGE

Afholdt event

FORÅRETS SANGE OG SMAGE

Fra DKK 60,00

Sted

Dato

28 mar 2023 kl. 16:30 - 18:00

Beskrivelse


Kan man smage stemningen i en sang og hvordan smager guldalderens sange? Sammen med Bakkehuset inviterer eleverne fra Suhrs Højskole til fællessang og smagsoplevelser i Bakkehusets historiske have.

Foråret begynder at pible frem og inspireret af Bakkehusets historiske have og det litterære mødested, ægteparret Kamma og Knud Lyne Rahbek skabte på Bakkehuset, har elever fra Suhrs Højskole sammensat en hel unik oplevelse, hvor vi synger en række af 1800-tallets sange, og efterfølgende smager på sangene.

I Bakkehusets litterære mødested kom digtere som Adam Oehlenschläger, B.S. Ingemann, N.F.S. Grundtvig og H.C. Andersen, som alle skrev sange, der senere er blevet en del af den danske sangskat. Eleverne fra Suhrs Højskole er dykket ned i et udvalg af disse sange og har skabt deres helt egen fortolkning af sangenes stemning, og hvordan denne stemning kan omsættes til en smag.

”Forårets sange og smage” er et kreativt projekt for eleverne på hovedlinjen ”København” på Suhrs Højskole.

Fællessangen og smagsoplevelserne finder sted udendørs i Bakkehusets have, og bagefter kan man opleve Bakkehusets historiske stuer, hvor alle de store digtere mødtes og inspirerede hinanden i starten af den danske guldalder.

NB. Husk en varm trøje, da arrangementet foregår udendørs. Hvis vejret ikke tillader det, rykker vi indenfor.

Eventdato: 28. marts 2023: kl. 16.30-18.00.

Billetpris: 60 kr. som inkluderer smagsoplevelse i haven og entré til Bakkehuset. Billetter sælges kun via Billetto og kan desværre ikke købes i døren.

Sted: Rahbeks Alle 23, 1801 København

Arrangør

Suhrs Højskole ligger midt i København – den eneste højskole i hovedstaden, hvor du både kan bo på skolen og være dagelev.

Vi er en højskole med primært fokus på mad, gastronomi, bæredygtighed, klima, iværksætteri og bykultur.

Vi bygger videre på mere end 100 års erfaring fra vores tid som Suhrs Husholdningsskole.

Her på siden kan du se vores offentlige kurser og events - nogle gratis andre med billet. 


F.eks. har vi to gange om året eventet "Pop Up", hvor en mad-ekspert i samarbejde med vores elever, overtager højskolen i 3 dage. Madeksperten udvikler sammen med eleverne en menu, som til sidste serveres i en pop-up restaurant på Kvisten. 


Følg også med på vores: 

Hjemmeside

Instagram

Facebook


Kender du en, der kunne være interesseret i et Højskoleophold på Suhrs Højskole? Besøg os til en rundvisning. Book her.

Lokation

Bakkehuset i samarbejde med Suhrs Højskole, Rahbeks Alle 23, 1801 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .