eventet sluttede

Forårs Cirkusshow på Frederikshøj i Slagelse

DKK 79,00 - DKK 449,00

Sted

Dato

28 maj 2022 kl. 12:00 - 15:30

Beskrivelse

Forårs Cirkus på Frederikshøj i Slagelse

Ildsjælen Brian Behrendt, kendt fra Frederikshøj Sensommer Cirkus 2021, vil igen i 2022 præsentere et fantastisk show med danske cirkusartister og dyr.

Cirkus i topklasse

Showet vil blive fyldt med nogle af Danmarks bedte cirkusartister. Sammen med sprechstallmeister Mister Tik Tak vil I bl.a. møde danske klassiske klovne Charlie og Binalto fra Cirkus 3. Om de øvrige optrædende fortæller Mister Tik Tak:

Igen i 2022 er jeg så heldig at få en med fra Schumann-familien, nemlig Laura Schumann. Hun er opvokset i Cirkus Max Schumann og rejste med sin mor og far. I flere sæsoner var hun også hos sin tante Katja Schumann i New Yorks berømte Big Apple Circus. Laura vil optræde med familien Schumanns varemærke: heste. og 7 Generation af Schumann familien vil os komme med et nummer Schumann Surprise der lavet specielt til denne forestilling.

Et gensyn fra 2021 Bugtaleren Preben Palsgård optræder med nye sjove numre. Gårdhunden Charlie er den nyeste aktør i Preben Palsgårds famillieshow. Han er en charmerende dansk/svensk gårdhund, som på forunderlig vis er i stand til at åbne munden lige som en gammeldags bugtalerdukke, mens Preben leverer stemmen.  En opgave, som ofte kræver improvisationstalent og omstillingsparathed, for Charlie er helt sin egen. Sammen leverer de den overbevisende illusion, at Charlie er en talende hund. -Og ikke bare en talende hund, men en talende CIRKUSHUND, som gerne fremviser en masse sjove tricks.
Preben har optrådt som bugtaler hele sit liv og i mange forskellige sammenhænge. De sidste 10-15 år har mest været helliget faste engagementer i cirkus og varieté i Skandinavien og Europa, men der er også blevet plads til lidt sommerfester, skoler, ferielejre og biblioteker. Han er en af Danmarks Bedste bugtalere så glæd jer. Han har den forunderlige evne at kunne få børn og voksne til at grine sammen på tværs af aldersforskelle.

Mister Michiel kommer med et meget flot håndstandnummer samt et andet nyskabende nummer på stylter, som mange vil mene er umuligt. Til hverdag er Michiel gæstelærer på  Cirkusskolen i København AFUK´S Artistlinie. Og han underviser os flere kommende stjerner der har en drøm at være i den fantastske  Cirkusverden  ;)

Luis Torres er gift med Laura Schumann, Har optrådt i Cirkus rundt i hele verden, og vil vise et nummer i mast

Vi får også gæstestjerner, der kommer fra Cirkus O’Laiski i Kalundborg.

Som i 2021 kommer Showgirls fra Dansegulvet, der er en danseskole, der ligger i hjertet af Slagelse og Korsør, med mange forskellige stilarter på alle niveauer.

Vi får også besøg af SLG Drumcorps med helt nye numre samt byens stolthed Vores Slagelse Garden.

Ret til ændringer i programmet forbeholdes

Se sidste nyt på Facebook Cirkus på Frederikshøj

Der skal lyde en stor tak til følgende sponsorer og samarbejdspartnere ! 

www.kjerulff.dk    Lejnemt.dk     Deko-dekoration.dk     Dansegulvet.dk     maler-gaarden.dk                                                                Ramnik Byg  følg www.facebook.com/RamNikByg 

XL-BYG Grønvold & Schou A/S Slagelse.   XL-BYG Slagelse - Grønvold & Schou A/S | Se åbningstider »

Lift & Materieludlejning Slagelse.  Slagelse Liftudlejning | Udlejning af lifte, materiel og beboelsesvogne  

Konditorbager Slagelse APS  www.konditor-bager.dk/slagelse

Slots Bjergby Festhus Forside (slotsbjergbyfesthus.dk)

Dyrenes Eldorado i Slagelse  Dyrenes Eldorado │Dyrenes Fortrukne │ Stor Butik i Slagelse (dyrenes-eldorado.dk)

Dansegulvet  Forside - Dansegulvet.dk                         Dyrenes Eldorado i Slagelse     www.dyrenes-eldorado.dk

Arbejdernes Landsbank Slagelse


Skynd dig at bestille billetter til SHOWET

Billetter: 

Sidepladser på amfipladser (husk tæppe eller pude): Børn under 12 år: 79 kr. Voksne 119 kr.    

Nyhed 2022 !  
TILBUD BEGRÆNSET ANTAL !

2 BILETTER (2 PERSONER ALLE ALDRE PÅ AMFIPLADSERNE) KUN 249 KR.
INCL. 2 SODAVAND  1 STORT BÆRGER POPCORN. (Biletter skal afleveres for udlevering inden showet starter kl. 13.00.)

FAMILIEBILETT 4 PERSONER (ALLE ALDRE PÅ AMFIPLADSERNE) 449 KR.
INCL. 4 SODAVAND + 1 STORT BÆRGER POPCORN  (Biletter skal afleveres for udlevering inden showet starter kl. 13.00.)

Børn under 2 år sidder gratis. Dvs. børn der er fyldt 2 år skal have deres egen billet.                                                        Barnevogne kun på anviste pladser

Biletter købt til dette show refunderes ikke. Aflyses showet grundet covid 19 refunderes biletter.

Der må ikke medbringes egne mad og drikkevarer, stole samt flasker.mv., 

Vi ser gerne, at publikum støtter salgsstederne på pladsen. De byder på et udvalg til rimelige priser, candyfloss, popcorn og slik samt drikkevarer, Nyhed ! vi får os besøg af en kaffebil der har mange forskellige varme drikke  der kan nydes både før og under forestillingen.  Husk kontanter (småpenge) eller MobilePay, da salgsstederne ikke tager kort.  

Rygning og hunde på pladsen ikke tilladt.

I tilfælde af meget dårligt vejr flyttes showet Spar Nord Arena. 4200 Slagelse. Pladserne der vil være sidepladser i siderne              (Logepladser som beskrevet) Dette meldes ud på facebooksiden hvis det flyttes inden kl. 12.00. 27 maj 2022                                            Der frigives 300 billetter mere den 25, maj, hvis vejret tillader at det holdes Frederikshøj.   

                                                                                                                               

Iht. De nye anbefalinger vil vi følge statens regler !

Billetter kan os købes i indgangen  til  80 kr. for børn og  120 kr. for voksen 

Husk at printe jeres billetter ud og medbring dem, ellers vil i blive afvist ved indgangen !

Se sidste nyt på facebook. Cirkus på Frederikshøj 


Arrangør

Lokation

Amfiteater Amfiteater, Frederikshøjvej, 4200 Slagelse

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .