Forårs Yin Yoga - Workshop

07 apr 2018 kl. 10:00 - 11:30

Folkehuset Absalon, Sønder Blvd. 73, 1720 København


Yin yoga er en yogapraksis der både er rolig og passiv, men på samme tid udfordrer og har en effekt der kan mærkes, både i krop og sind.

I yin yoga arbejder vi med kroppens bindevæv, med vores ledbånd og knogler. Yin yoga øger din fleksibilitet og er god for en række ting, som mange af os går rundt og døjer med i hverdagen, herunder fx. løbeskader, ømme knæ, ondt i ryggen, hovedpine, stress og træthed.

Yin yoga er det perfekte supplement til dine mere ’yang’ prægede aktiviteter, de dynamiske yogaformer, samt andre daglige aktiviteter der har et højt tempo. Yin yoga er en praksis, der inviterer til at gå dybere, og finde ro i krop og sind netop ved at holde hver stilling i længere tid, oftest mellem 3-7 minutter. Et kerneprincip er, at det ikke handler om hvordan det ser ud, men hvordan det føles for den enkelte.

I denne workshop vil vi give slip på den mørke vintertid, og lukke forår, varme og lys ind i krop og sind. Yin yoga arbejder bla. med meridianbaner, og i denne workshop vil vi dykke dybere i de meridianer, der er forbundet til foråret.

Mathilde, der underviser, er uddannet i hatha, vinyasa og yin yoga fra Indien og Australien. Hun har undervist i Absalon siden der var noget der hed yoga i Absalon og så har hun en stor passion for yogaens historie.

--- *praktisk* ---

Pris: 50 kr.

Lokale: 'Klubben' på 1. sal

Da dette er en særlig workshop skal du købe billet på forhånd.

I Absalon har vi måtter, blokke og et tæppe du kan låne, men tag gerne en varm trøje eller dit yndlingstæppe med så vi kan have det varmt og blødt gennem vores praksis.

Vi glæder og til at strække lørdagen igang med jer

Kærlig hilsen Mathilde og Absalon

General Admission

Salg lukket