spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Forårsgospelkoncert med Hearts of Gospel

Afholdt event

Forårsgospelkoncert med Hearts of Gospel

Fra DKK 60,00

Sted

Dato

03 maj 2023 kl. 19:00 - 20:30

Beskrivelse

Så er det blevet tid til Hearts of Gospels forårskoncert! Vi glæder os til igen at slå dørene op til en forrygende aften i Sønderborg Frikirke, Damgade 94 onsdag d. 3. maj kl. 19

Dørene til koncerten åbner kl. 18.30. Koncerten starter kl. 19.00 og varer ca. 1 1/2 time. Det helt særlige ved alle korene i Gospelfællesskabet er det helt særlige fællesskab på tværs af kor og alder, der kendetegner alle fem gospelkor. 

Billetprisen er 60 kr + gebyr uanset alder. Børn der sidder ved forældrene eller ligger i barnevogn og altså ikke kræver en stol er gratis. 


Kom og lyt til Hearts of Gospel - vi garanterer sange der bringer glæde og tid til eftertænksomhed. Måske får du efter koncerten lyst til også at være en del af vores gospelkor - så er der helt bestemt også plads til dig! 

Lokation

Sønderborg Frikirke Sønderborg Frikirke, Damgade 94, 6400 Sønderborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .