Forårskoncert med Harmoniorkestret Tonica i Sløjfen

eventet sluttede

Forårskoncert med Harmoniorkestret Tonica i Sløjfen

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

07 apr 2019 kl. 14:00 - 15:30

Beskrivelse

Forårskoncert med Harmoniorkesteret Tonica Aarhus

Dirigent: Boris Kertsman

Solister: Anders og Marius Bøwadt

Lidt om koncerten

Der venter publikum en dejlig feststemt eftermiddag sammen med Harmoniorkestret Tonica.

Tonica har valgt Kulturhus Sløjfen til at byde foråret velkommen og håber at mange vil tage plads i salen og høre på det righoldige repertoire vi har valgt. Der vil være noget for det klassiske øre i Shostakovich Folk Danses over lidt Gustav Holst til Big Band, Charlie Chaplin og videre til den helt aktuelle Bohemien Rhapsody.

Vi er også glade for at kunne præsentere to af orkestrets egne unge som solister, Anders på trombone og Marius på Alt sax. Tvillingebrødre og kun 15 år gamle. De spiller hver for sig to gange kakao for trommehinderne og er udover at være medlemmer i Tonica også med i Danmarks bedste ungdomsharmoniorkester, der netop i marts er gæster i Aarhus med Tonica som værter.

Der er naturligvis mere på programmet. Kom og lyt og få en god oplevelse sammen med os.

For at få hele ensemblet til at yde det bedste, har vi Tonica´s egen dirigent Boris Kertsman, der også er trompetist i West-Eastern Divan Orchestra, der med Daniel Barenboim i spidsen hvert år turnerer verden rundt.

Sidst, men ikke mindst, med et medlevende og feststemt publikum i den dejlige Lilleåsal i Hadstens Kulturhus er der lagt op til en oplevelsesrig, musisk og fornøjelig eftermiddag.

Velkommen til koncert

Harmoniorkestret TONICA Århus

Lokation

Evald Tangs Alle 45, 8370 Hadsten Kulturhus Sløjfen, Evald Tangs Alle 45, 8370 Hadsten

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .