Forårsvandring for hele familien – ved biolog Anne-Mette Høeg Andersen

Forårsvandring for hele familien – ved biolog Anne-Mette Høeg Andersen

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

26 mar 2023 kl. 13:00 - 14:00

Beskrivelse

Tag hele familien med på forårsvandring i Karen Blixen Fuglereservat.

Dagene bliver lysere, og det har naturen i fuglereservatet opdaget. Erantis og vintergækker titter frem, mens spætterne trommer, og rødhalsens sang varsler lysere tider.

På denne vandring går vi ud og kigger efter de spæde forårstegn blandt planter og dyr i Karen Blixen Fuglereservat. Undervejs udforsker vi den frodige vildskov, de gamle træer og det rige fugleliv, mens vi hører fortællinger om den natur, Karen Blixen holdt så meget af.

Museet udlåner små luppe til deltagende børn, så de kan undersøge det hemmelige krible-krable-liv blandt døde træstammer i skovbunden.

Vi glæder os til at tage jer med på en skøn vandring med smukke natur- og kulturoplevelser, hvor alle kan være med.

Naturvandringer er månedlige ture, hvor vi ser på naturens forandringer i løbet af et år. Vi ser på hvilke dyr, planter og svampe der findes i Fuglereservatet, og hvordan man kan passe godt på naturen i Danmark. Naturvandringer er en del af projektet “I Karen Blixens Fodspor”, som er støttet af Nordea-fonden og Beckett Fonden. Der er fokus på naturen, som Karen Blixen elskede så højt i et forsøg på at skabe en samhørighed mellem kulturen og naturen i Blixens navn.

Karen Blixen Fuglereservat
Karen Blixen oprettede Fuglereservatet på Rungstedlund i 1958. Hun bestemte, at der ikke skulle foretages andre indgreb end dem, som fuglelivet på stedet kræver. Siden da har fuglelivet og naturen haft højeste prioritet.

Nb! Billet til forårsvandringen er samtidig entre til museet.


Anne-Mette Høeg Andersen er biolog, naturformidler og projektleder for Fuglereservatet. Anne-Mette har mange års erfaring med at formidle natur til både børn og voksne. På museet arbejder Anne-Mette med at udvikle nye formidlingstiltag om natursyn, fugle og biodiversitet i Karen Blixen Fuglereservat.


Hos Madam Carlsens Bistro og Café er der også mulighed for at spise frokost eller drikke en kop varm kakao før eller efter arrangementet. Vi anbefaler at bestille bord – BESTIL HER .

Lokation

Karen Blixen Museum Rungstedlund Karen Blixen Museum Rungstedlund, Rungsted Strandvej 111, 2960 Rungsted Kyst

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .