Forbrydelser i natten et sted i Gentofte

20 jun 2018 kl. 22:00 - 23:30

2820 Gentofte, Denmark, 2820 Gentofte, 2820 Gentofte

Skyggerne flyder sammen i tusmørket. Ilden blusser op og i det flakkende skær sidder du og venter. Glas klirrer og en vinflaske åbner med et hørligt plop. I mørket bagved løber aftenens sidste luftning gennem løvet. Det er sommer. En mand træder ud af mørket og stiller sig ved ilden. Det er Hans Laurens. Fortælleren. Nu skal det til at begynde ..!

Der sælges kun et begrænset antal billetter og det er kun dem der har købt billetter, som får adressen på det hemmelige sted Hans Laurens vælger at fortælle. Stederne er forskellige fra gang til gang og er omhyggeligt udvalgte så de passer til historierne.

Sådan kommer du med

1. Vælg den dag du har lyst til at komme og køb en billet.

2. Afvent.

3. Morgenen hvorpå fortællingen du har bestilt finder sted om aftenen, modtager du en mail eller en sms med adressen på stedet du skal møde op.

4. Mød op på det hemmelige sted. Gør dig det behageligt med dine medbarget tæpper, din vin, kaffe, kage og en lun trøje.

5. Forestillinger er normalt fra 22.00 - 23.30

Forestillinger i København er et sted i Københavns Kommune. Andre forestillinger foregår indenfor bygrænsen af de steder i kan købe billetter.

Hvis vejret er godt er det udendørs. Hvis det ser ud til regn er det indendørs.

Voksen (online-rabat)

Salg lukket

Ungdom (u25)

Salg lukket

Studierabat (husk studiekort)

Salg lukket

Normal Pris

Salg lukket