Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Forbudte bøger

Afholdt event

Forbudte bøger

Fra Gratis

Sted

Dato

30 maj 2024 kl. 19:00 - 20:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Vær med når vi dykker ned i bogforbud og beslaglæggelser gennem 300 år og fortæller de farlige og forbudte bøgers danske litteraturhistorie

I Danmark er ordet frit og kunsten utøjlet. Alligevel har vi også en lang historie for, at litteraturen kan komme på kant med loven.

Sammen med litteratur- og censurforsker Dennis Meyhoff Brink vil BIBLIOTEKETs litteraturformidler Felix Rothstein se nærmere på nogle af de værker, der i tidens løb er blevet mødt med forbud og beslaglæggelse i Danmark - fra magtkritiske skrifter på enevældens tid til erotiske romaner i de glade 60'ere - og fortælle nogle af litteraturhistoriens kulørte og bogstaveligt talt brandfarlige historier.

Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding.

OM FORBUDT KULTUR:

Arrangementet er den del af programmet for FORBUDT KULTUR, som arrangeres i forbindelse med at København fra den 29.-31. maj er værtsby for ICORN International General Assembly 2024.

ICORN (International Citites of Refuge Network) er en international medlemsorganisation for byer, kommuner eller regioner, der arbejder for ytringsfrihed og giver midlertidig beskyttelse til forfulgte kunstnere, forfattere, fotografer, journalister osv.

København er friby og medlem af ICORN. Det betyder at København er vært for en forfatter, journalist eller kunstner på flugt i en toårig periode. Vi tilbyder husly og arbejdsro, så kunstneren kan fortsætte sit kunstneriske arbejde, som ellers ikke kunne var muligt i hjemlandet. Siden 2010 har København huset 3 fribykunstnere og en ny ankommer i 2024.

Arrangør

BIBLIOTEKET er et kulturelt knudepunkt, der samler bibliotek, kulturhus, kreative værksteder, borgerservice og café under ét tag midt i Københavns Nordvestkvarter.

Læs mere på www.bibliotek.kk.dk/bib.

Lokation

Biblioteket Rentemestervej, Rentemestervej 76, 2400 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .