Fordraget Slank med chokolade!

11 jun 2018 kl. 18:30 - 20:30

Østerågade 6, Østerågade 6, 9000 Aalborg

Kom til fordraget Slank med chokolade!

Fordraget er til dig som ønsker at leve sundet uden at tælle kalorier, og til dig der gerne vil slutte fred med badvægten!

For min hemmeligheden bag en slank livsstil, er nemlig at droppe fanatiske slankekure og i stedet få den helt rigtige livsstils-ændring, der giver varigt vægttab! Her er foredrag til dig der gerne vil have styr på dit blodsukker, kolesteroltal eller dig som ønsker at tab dig! Og til dig der gerne vil have svar på disse spørgsmål. Hvorfor kan jeg ikke lade de søde ting være? Hvorfor har jeg svært ved at tabe mig? Hvorfor spænder andre folk ben for mig, når jeg prøver? Hvad vil det egentlig sige at være sund? Du kan bl.a. forvente, at du… på et dybere plan, hvad der virkeligheden har spændt ben for dig indtil nu – og at sundhed er andet end mad og vægt Indser hvilken markant forskel det gør at vælge til – i stedet for at vælge fra Bliver klogere på hvad

LIGHTprodukterne gør ved din krop Men det er ikke det hele… Du går også hjem med en dyb tro på, at du kan lige præcis dét. Du kan blive slank og lækker. Du kan være stærk og sige fra. Du kan være 100 % dig selv – og du kan blomstre, og lære at elsker dig selv!. Og for dig, der dybest set godt ved, at din succes med sundhed afhænger af din egen indstilling til tingene – din egen sundhedsmentalitet!

Sted: Østerågade 6 1tv.9000 Aalborg.

Jeg glæder mig til at se dig!

Mange varme hilsner Henriette Søvind

fordraget Slank med chokolade!

Salg lukket