Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

FOREDRAG: Bad styling med Louise Holm

Afholdt event

FOREDRAG: Bad styling med Louise Holm

Fra DKK 30,00

Sted

Dato

20 sep 2023 kl. 19:00 - 20:00

Beskrivelse

Foredrag ved Louise Holm fra Boligstylisterne, Løvens Hule og Salesstyling.dk. Hør historien og få tips til styling af badeværelse i dit hjem. 

45 minutters foredrag med spørgsmål og svar. Arrangeret af og afholdes i Village Bolig & Bad i Vejle.

Billetindehavere deltager i lodtrækning om 5 goodie bags til en værdi af 2.500 kr. hver, med bla. håndbruser fra GROHE, sæbedispenser fra Unidrain og bruseskraber fra Dansani.


Mere om foredraget:

Louise Holm, kvinden bag SalesStyling deler sin historie og giver tips til bad styling i et spændende foredrag. 

Louise begyndte som en almindelig pige fra Nykøbing Falster, der arbejdede som handicaphjælper.

Under foredraget vil Louise dele sin personlige rejse og give indblik i de udfordringer, hun har overvundet på vejen til at opnå sine mål. Hun vil give et ærligt indblik i de overvejelser, der førte til beslutningen om at forfølge en karriere indenfor boligstyling og de vigtige skridt, der skulle tages for at skabe sin egen virksomhed. Derudover vil hun dele sine erfaringer som deltager i to populære tv-programmer, nemlig ’Løbens Hule’ og ’Boligstylisterne’.

Dette foredrag er en enestående mulighed for at lære af en succesfuld iværksætter, der har bevist, at drømme kan realiseres.

Læs mere om Louise Holm og Salesstyling.dk her 

Læs mere om Village Bolig & Bad Vejle


Lokation

Village Bolig & Bad, Solgave Alle 2B, 7100 Vejle

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .