Foredrag Bioressonans terapi Linette Fjorback

Foredrag Bioressonans terapi Linette Fjorback

Billetter fra DKK 150,00

Sted

Dato

03 maj 2023 kl. 19:30 - 21:00

Beskrivelse

Foredrag Bioressonans terapi

Bioresonans tager sit udspring i kvantefysikken hvor alting er energi og som Nikola Tesla sagde

Hvis du virkelig ønsker at forstå universet så tænk i energi, frekvenser og vibrationer, og det er netop det bioresonans gør.

Vores celler kommunikerer via energi og denne cellekommunikation kan forstyrres af udefrakommende virus, bakterier, svampe, parasitter, giftstoffer, stress osv. Når immunsystemet er ”overloadet” og cellekommunikationen ikke længere er intakt, så er det vi begynder at få symptomer, som er kroppens signal om, at noget ikke længere er i balance.

Vi lever i dag i en verden hvor rigtigt mange mennesker udvikler autoimmune sygdomme, allergier, depressioner og andre mentale lidelser.

Med bioresonans ønsker vi at behandle årsagerne bag symptomerne.

Vital energi strømmer langs veje der især i østen kaldes meridianerne, disse føder de funktionelle kredsløb ( organerne ), blokeres denne energi eller nedsættes denne kan der ligeledes opstå symptomer af fysisk eller psykisk art. Her er det især giftstoffer, vacciner, rodbehandlinger, chok/traume og ar der kan skabe blokeringer.

Med bioresonans går vi bag om symptomerne og behandler de bagvedliggende stresser og blokeringer via frekvensbehandling, så kroppen igen finder balancen.

Lokation

Lysets Hus, Posthussmøgen 11c, 8000 Aarhus C

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .