Foredrag - Christian Viborg

30 maj 2018 kl. 19:30 - 22:00

Lysets Hus, Posthussmøgen 11C, 8000 Aarhus


Foredrag: Da ånderne kom ind i mit liv

Min vej fra varehuschef til clairvoyant-medium
Christian vil denne aften, fortælle om hans liv fra en målrettet karriere i detailhandel til starten på et liv med ånderne. Han fortæller om hans naturlige syn på åndeverden og mødet med hans åndelig hjælper og den positive forandring, det havde på hans liv. Til slut vil han lave en guidet meditation hvor deltagerne måske har mulighed for at skabe kontakt til den åndelige verden, for subjektiv at høre, se og føle en kontakt til et familiemedlem eller møde deres skytsånd fra den åndelige verden.
Christian arbejder som clairvoyant-medium og Lysets hus i Aarhus har været en del af hans udvikling som han også igennem en årrække haft et tæt samarbejde med. Han arbejder også med rådgivning, foredrag, workshop og cirkel arbejde. Samtidig har han arbejdet i de engelske spiritistkirker & i Norge. Han har tidligere arbejdet som varehuschef indenfor dansk detailhandel.
Billetbestilling på www.billetto.dk (gebyr 7,50 kr)
Medlemmer får refunderet det ½ af billetprisen ved fremvisning af betalt medlemskort. Billetsalget starter 15. december 2017 kl. 08.00
www.christianviborg.dk

Billet

Salg lukket