Foredrag: Det (forbandet svære) gode bæredygtig liv

14 mar 2019 kl. 19:00 - 20:30

Stændertorvet 1, 4000 Roskilde

Synes du altid den bæredygtige livsstil er en dans på roser? Så er dette foredrag ikke noget for dig.

Men hvis du ligesom os en gang imellem struggler, finder det udfordrende og svært, så kom med til en aften hvor vi sætter fokus på netop dét.

Vores intention er at skabe et åbent og trygt fællesskab - så du kan se, at du ikke står alene med disse udfordringer. Men du står heller ikke alene med ønsket om at gøre en positiv forskel gennem din livsstil!

Derfor har vi skabt et intimt foredrag, der bygger på vores erfaringer med den bæredygtige livsstil, vores egne frustrationer og løsninger.

Det gode bæredygtige liv er et ønske vi er mange, der deler - men hvordan ser det ud for dig? Ved at stille helt skarpt på dine egne værdier og ønsker for fremtiden, bliver det også lettere at navigere i hverdagens mange forhindringer. Derfor vil vi også guide dig gennem visualiseringer så din bæredygtige vision og intention står skarpt inden, du går derfra.

Det gode bæredygtige liv er også titlen på Sustain Yearly Tredje år som du får med i billetprisen. Vi har skabt dette foredrag “Det (forbandede svære) gode bæredygtige liv” som et kompliment til magasinet, til dig som gerne vil høre mere om bagsiden også, og hvordan man kommer videre når det føles mere som et tomt ønske end et overkommeligt mål.

Aftenen bliver en blanding mellem foredrag og workshop hvor dine inputs bliver inddraget, og vi inviterer dig til at reflektere over dit eget liv og dele disse refleksioner med sidemanden. Husk at vi er på denne rejse sammen.

Billetten koster 229,-

Heri får du: 1,5 times foredrag + Sustain Yearly Tredje År

Til foredraget vil der blive serveret en let snack

Billet + magasin

DKK 229,00