Foredrag Dodo

Posthussmøgen 11c, 8000 Aarhus
18 maj 2022 kl. 19:30 - 21:00
Super arrangør
Billetter DKK 100,00
Billetter DKK 100,00

Foredrag: Håndlæsning er i grunden magisk
En blindtegning kan fortælle om vi er på rette vej.

Håndlæsning er i grunden magisk. Vi får gennem tegn og linjer viden om os selv og vores færden i livet. Denne aften vil jeg komme med nogle bud på, hvordan hænderne kan fortælle os, hvor vi er på vej hen og hvordan vi kan støtte den gode udvikling.
Der vil være demonstration blandt deltagerne i form af bl.a. blindtegningstydning. Blikket i læsningerne denne aften vil være rettet mod de forandringer, der hele tiden finder sted i og omkring os.  Går vi med eller mod det os selv og de vejledninger vi får. Med andre ord ”Er vi på sporet?”  En blindtegning kan give os et hint.  En blindtegning kan antyde, hvor vores styrkesider og eventuelle ubalancer er lige nu. Med andre ord vise os hvordan vi bedst passer på os selv og vores indre lys.
Selvom det tager mere end et par timer at lære og mestre dette, vil du denne aften få en god fornemmelse for hvad det drejer sig om, og kan tage det med dig og bruge det i det små.

Billetbestilling på www.billetto.dk (gebyr 12,49 kr.)

Medlemmer får refunderet det ½ af billetprisen ved fremvisning af betalt medlemskort. Billetsalget starter 1. december 2020 kl. 08.00

www.dodokiro.dk

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke