Foredrag Dodo Lindemann

Foredrag Dodo Lindemann

Billetter fra DKK 150,00

Sted

Dato

01 feb 2023 kl. 19:30 - 21:00

Beskrivelse

Foredrag: En aften i hændernes univers

En blindtegning af hånden kan fortælle om, vi er på rette vej. Den kan guide os i vores tvivl og støtte os i vores beslutninger.
Jeg har i 2022 udarbejdet et nyt system, hvor læsningen og tolkningen af hændernes skader, sår og skrammer også kan give os et hint om, hvad det er vi går og tumler og bøvler med i vores hverdag. Det hele hænger sammen, og vi er i forbindelse med det hele. Det er i forunderligt og tilsyneladende lidt mystisk eller magisk.

Vi får gennem forskellige tegn viden om os selv og vores færden i livet. Vi kan lære at læse disse tegn.

Jeg vil koncentrere mig om de tegn, vi får på og frahænderne.

Der vil være demonstration blandt deltagerne i form af bl.a. blindtegningstydning. Blikket i læsningerne denne aften vil være rettet mod de vejledninger, der hele tiden gives os, hvis vi er vågne og vil se dem. Går vi med eller mod det os selv og de vejledninger vi får. Med andre ord ”Er vi på

sporet?” En blindtegning kan give os et hint såvel som en skade eller en skramme.

Selvom det tager mere end et par timer at lære og mestre dette, vil du denne aften få en god fornemmelse for, hvad det drejer sig om, og kan tage det med dig og bruge det i din hverdag.

www.dodokiro.dk

Lokation

Lysets Hus, Posthussmøgen 11C, 8000 Aarhus C

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .