Foredrag Frede Damgaard

19 feb 2020 kl. 19:30 - 21:30

Lysets Hus, Posthussmøgen 11c, 8000 Aarhus

Foredrag: Inflammation – og livsstil.

Inflammationer er en overordnet og meget bred betegnelse for forskellige lidelser i kroppen, der er ledsaget af smerte og bevægelsesindskrænkning, og ligeledes er inflammation forbundet med andre kroniske lidelser i immunforsvaret.

Mange kroniske lidelser og livsstilssygdomme, nedsat immunforsvar, smerter og bevægelsesindskrænkninger skyldes inflammationer i kroppen.

Ernæringsterapeut DET, Phytoterapeut, Biopat/ Naturopath ibm. Frede Damgaard vil i dette foredrag fortælle om betydningen af sund kost og om de usunde vaner, stimulanser og søde sagers betydning for bl.a. syre-base-balancen, inflammation og andre belastningsfaktorer i forbindelse med smerter, nedsat immunforsvar og diabetes.

Frede Damgaard har i årtier beskæftiget sig med alternativ behandling indenfor ernæring, urter og kosttilskud, bl.a. som selvstændig behandler, underviser og foredragsholder. Han er pioner og en kapacitet inden for sit felt i Danmark og flere lande og er altid opdateret med nyeste viden fra forskning og kurser i ind- og udland.

Frede Damgaards viden om ernæring og kostens betydning for kroppen er enorm, og et stort antal mennesker har nydt godt af hans råd, anvisninger og behandlinger.

Et spændende og lærerigt foredrag, som trækker fulde sale alle steder i landet.

Alle interesserede er velkomne – der kræves ingen forudsætninger eller forhåndsviden om emnet.