Foredrag Helle Odder

Posthussmøgen 11c, 8000 Aarhus
09 mar 2022 kl. 19:30 - 21:00
Super arrangør
Billetter DKK 100,00
Billetter DKK 100,00

Foredrag: Hvad er regression og hvorfor er er det vigtigt at lære at mærke sig selv? 

Helle har udviklet DUR-terapi © (DUR – Dyb Universel Regression). Her får man et enestående indblik i sjælens fundament, dybe erindringer, udvikling og potentialer. DUR-terapi er unik og kan ikke sammenlignes med andre sjælelivsrejser. Her er der fokus på energi, kroppens tilstand og det at mærke sig selv som et udviklende redskab til forandring.

I tidløse og trygge universelle omgivelser får man kærlige budskaber, så man kan tage beslutning om, hvilken vej ens udvikling kan gå. DUR-terapi er forløsende og healende.

Helle giver sjove, rørende og lærerige eksempler på hvad, man kan opleve på en sjælerejse. Man kan søge vejledning og afklaring af sine nu-livs udfordringer, både fra Universets højeste kilde, skytsånder, åndelige vejledere og man kan møde andre sjæle, både nulevende og afdøde.

I 2020 udgav Helle ”Universets puls”, som er kanaliseret. De åndelige vejledere Arilade og H´Aska formidler viden om energi, tid og om at kroppen er et redskab for sjælen.
Foredraget afsluttes med en guidet meditations-healing.

Billetbestilling på www.billetto.dk (gebyr 12,49 kr.)

Medlemmer får refunderet det ½ af billetprisen ved fremvisning af betalt medlemskort. Billetsalget starter 1. december 2021 kl. 08.00 
Regression (helleodder.dk)

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke