Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Foredrag: Hovedstadsmetropolen - den danske byregion 1850-1990

Afholdt event

Foredrag: Hovedstadsmetropolen - den danske byregion 1850-1990

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

21 sep 2023 kl. 15:30 - 17:00

Beskrivelse

I anden halvdel af 1800-tallet voksede København ud over de gamle, snærende volde, der længe havde hæmmet byens udvikling. Voldenes fald var startskuddet til skabelsen af et nyt København med vidtstrakte forstæder. I eftermiddagens foredrag fortæller seniorforsker Henning Bro om hovedstadsmetropolens udvikling gennem 150 år. Fremvæksten af den sammensatte byregion, som vi kender i dag, skabte behov omfattede planlægning af alt fra rekreative områder, trafik, vand- og energiforsyning, miljøhåndtering, sygehusvæsen, gymnasier, ambulancetjeneste samt et regionalt politi-, rets- og brandvæsen. Foredraget tager udgangspunkt i det nye trebindsværk: Hovedstadsmetropolen – den danske byregion, der udkom i januar 2023.

Arrangør

Københavns Stadsarkiv er et byarkiv. Arkivet indsamler arkivmateriale fra København og formidler historier om byen, dens indbyggere og dens udvikling.

Lokation

Københavns Stadsarkiv, Rådhuspladsen 1, 1599 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .