spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Foredrag: Hvad er ANGST - om hvordan du håndterer angst - både som ramt og som pårørende

Afholdt event

Foredrag: Hvad er ANGST - om hvordan du håndterer angst - både som ramt og som pårørende

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

02 mar 2017 kl. 17:00 - 19:00

Beskrivelse

Alt om angst

Foredraget er til dig, der gerne vil blive klogere på hvad angst er, hvordan det opleves og hvad man kan gøre for at komme stærk ud af sin angst. Pårørende vil også lære hvordan de bedst støtter den angstramte - samt hvordan de passer på sig selv. Foredraget binder private og professionelle erfaringer sammen.

Stress og præstationspres er nogle af de giftigste ingredienser til at udvikle angst og depression, og i det skjulte lider mange med voldsom uro på trods af, at de ligner en succes. For det er stadig meget tabubelagt at vise psykisk sårbarhed, i en tid hvor jagten på det gode liv, både for mænd og kvinders vedkommende, er styret af følelsen af at skulle være overskudsagtig i alle livssituationer. For hvad er man… hvis man ikke lykkes – en fiasko?

Per Hillo og Lizl Rand bryder tabuerne og inviterer dig til spændende foredrag om hvordan angst faktisk kan ende med at føre til en masse godt… efter at man har været så grueligt meget igennem.

Billedkunstner PER HILLO havde haft svær stress gen­nem lang tid, men arbejdede videre. Det resulterede i indlæggelse på psykiatriske afdelinger med angst og tvangstanker/OCD over meget lang tid. Han har det godt i dag og har stor succes med sine malerier. En karriere som faktisk tog sin spæde start, mens han var syg. Hør hvor­dan han kom igennem.

Fra sidste foredragsaften

Journalist og psykoterapeut LIZL RAND har de seneste 12 år haft lederjobs i medieverden bl.a. som chefredaktør på fem magasiner. I dag rådgiver hun mænd og kvinder, der er i krise, og holder foredrag baseret på sin bestseller Kom stærk ud af din angst, som er en beretning om hendes egne år med succes udenpå og angst indeni. Lizl er desuden aktuel med ny bog til pårørende Tæt på krise og sygdom (som Per Hillo bl.a. også medvirker i).

PROGRAM
17.00 Velkomst med et glas bobler og lidt tørt

17.15-17.45 Hvad er angst. Forklaring på det uforklarlige. Per fortæller om sin livs nedtur, da han udviklede stress, angst og hans firma gik konkurs - og om hvordan en enkelt psykiater reddede hans liv og banede vejen til hans kunstneriske succes.

17.45-18.00 Pause

18.00-18.45 Lizl fortæller hudløst og humoristisk om sine år med angst og hvor langt ud hun kom i forsøget på at være en succes. Og afslører en masse tips og tricks til hvordan man kan lægge arm med angsten og få det godt igen. Og hvordan man som pårørende støtter en angstramt.

18.45-19.00 Spørgsmål

ENTRÉ 50 kr. Billetter købes via billetto.

PS: Du kan til særpris købe signerede plakater og malerier af Per Hillo samt bøgerne Kom stærk ud af din angst og Tæt på krise og sygdom af Lizl Rand.

REFERENCER

“Vi havde i NEW Skills den store fornøjelse at lægge hus til Lizl Rands foredrag baseret på hendes bog ”Kom stærk ud af din angst”. Lizls fortælleevner gjorde et meget stort indtryk på alle tilhørere, og hendes stærke personlige eksempel og vilje til at rejse sig igen efter en tur i tilværelsens tørretumbler, var en inspiration for både vores ansatte, men især også for mange af vores kursister, der alle er ledige og dermed netop befinder sig i en livsfase, hvor der er mere end almindelig brug for motivation, vilje og gode eksempler.

Lizl Rand er en ualmindeligt indlevende fortæller, og samtidig et menneske, hvis både intelligente, følsomme og humoristiske refleksion over sin egen tilværelse skaber omgående klangbund hos hendes publikum – på tværs af køn, baggrund og andre mulige barrierer for modtagelsen af så følsomt et emne som angst. Her hos NEW Skills blev Lizls foredrag ugens absolutte højdepunkt, og vi kan varmt anbefale ”Kom stærk ud af din angst” til alle, der godt kunne bruge at høre lidt om, hvordan man kan komme stærkt tilbage igen, hvis livet har været ude med riven.” Citat: Lazarinka Damjanovski, Adm. Direktør

10600608_10152784097414802_5027760751693970798_n

“Gårsdagens foredrag af Lizl Rand var meget givende og stærkt inspirerende. Jeg kan varmt anbefale til andre af mine SIND kolleger at man hyrer Lizl til at holde foredrag. Det er en meget stærk, personlig historie hun kommer med.”

“Tusind tak for et fantastisk foredrag her til aften. Det gav mig håb og et boost. Tak”

”Tak for et inspirerende oplæg ved Kvinder med POWER. Rigtig god pointe i dit oplæg om at være taknemmelig over vores mænd og se det positive.”

”Tak for inspirerende og givende aften hos Aller. Meget livligt og bekræftende! Ku rigtig godt li tanken med checken. At udleve forestillingen om at forandringen allerede sker! Ha en dejlig aften.”

”Hej Lizl. Vil bare sige tak for en fantastisk aften. Du er i den grad en levende og fantastisk kvinde med en eminent udstråling. Glæder mig til at møde dig igen …” ♥

12049222_10153727170779802_3477395832093391565_n

Arrangør

Lokation

Per Hillo Galleri, Valby Spinderiet, Spinderigade 4, Valby 2500

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .