spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser

Foredrag i Aarhus "Træd ud af angsten og ind i friheden".

Afholdt event

Foredrag i Aarhus "Træd ud af angsten og ind i friheden".

Fra DKK 130,00

Sted

Dato

22 maj 2018 kl. 18:30 - 21:00

Beskrivelse

Et foredrag med en stor kærlighed til livet, og alt det dine drømmer om


Billetprisen er inkl. kaffe/te/vand, lidt til den søde tank, en lille e-bog og en bonus.

Det glæder mig at mærke den store interesse for mit foredrag, og det har været super skønt at komme uden for min egen bygrænse. I 2016-2017 har jeg har været i Aalborg, Viborg, Vejle, Silkeborg, Kolding, Frederiksberg. Og sidst jeg holdt foredrag i Aarhus var jeg også på Godsbanen med en næste fyldt sal. Det glæder mig, for emnet er super vigtigt. Og mit budskab er klart - det er muligt at træde ud af angsten og ind i friheden - VIL DU MED?


Fantastiske anmeldelser - jeg er taknemmelig.

Vi var hele familien afsted til foredrag hos Helle i onsdags og vi vil varmt anbefale at tage ind og høre Helle fortælle om, hvorfor man kan få angst, hvad man kan gøre for at slippe den og ikke mindst, at det er muligt at slippe den. Det er tydeligt at mærke, at hun virkelig brænder for sit arbejde.

Tina Nielsen

Hej Helle. Jeg vil bare sige tusind, tusind tak for et meget givende og meget tilgængeligt foredrag som var utrolig nemt at relatere til mig selv. Wow hvor var det fantastisk at se dig stå så selvsikker og ude i friheden efter mange år med angst. Det gav mig et wake up Call til, at det er muligt at komme igennem...... Jeg har gået i terapi for angst mm, og føler godt jeg kender redskaberne og kæmper/arbejder med angsten hver dag... men føler mig desværre stadig fanget og føler jeg er gået i stå! Dit foredrag har sat mange følelser i gang inde i mig - jeg kunne så meget se mig selv, i det du sagde om at have fået nok af mig selv! Jeg har i dag tænkt meget over ALT hvad du sagde og prøvet at være positiv overfor mig, og jeg er begyndt at skrive en BUCKETLISTE.. Jeg blev virkelig inspireret af dig. Endnu engang tak for et godt og givende foredrag og tak for at dele din historie.

Mange hilsner Caroline.

Tak Helle for et dejligt oplysende foredrag i går. Tak fordi du normaliserer angsten og giver gode redskaber med. Flere ting var genkendelige og jeg nød også referencerne tilbage i tiden til "læderjakken med det røde foer" og "det taler vi ikke om". Det jeg personligt vil arbejde videre med er denne oplevelse "at du ikke må være glad". Tusind tak for den sætning. Tak for kaffe, oplysning & redskaber.

Knus Gitte


Angst er en stærk følelse - som du kan lære at overvinde.

Lær at håndtere og overvinde angstens dikterende stemme - så du kan føle dig tryg og fri til at være dig - sammen med andre, så du kan leve det liv, som du drømmer om. Det handler om livskvalitet - og her skal du ikke være nøjsom.

Angst er et normalt psykologisk begreb, som beskriver en af de stærkeste følelser, vi har. Vi skal kunne blive bange, ellers ville vi leve livet farligt. Det er, når angsten hæmmer og forhindrer vores sunde beslutningsprocesser, at der er brug for at gribe ind. Når angsten bekymrer sig unødigt og er ude at trit med virkeligheden - når den bilder os ind, at vi ikke kan... selv om vi i virkeligheden godt kan.

Angst kan behandles

- og det kan jeg sige med hånden på hjertet. Der er en vej ud af angsten og ind i friheden. Jeg har selv gået den, jeg kender den indefra og ud. Jeg ved, det er muligt. Jeg ved også, at det tager tid, at det er hårdt undervejs, at du vil blive overvældet og have lyst til at give op...mange gange. Derfor er det bedst at være sammen med andre, som ved, hvordan det er at kæmpe med angsten. En ting står fast - angst forsvinder sjældent af sig selv.

Bagved angsten høres ofte en negativ stemme, som ikke har den store tiltro til, det du kan.

Du får en ide, en tanke, en impuls, en lyst, og sekundet efter forstyrrer angsten dig med sine bekymringer og markante meninger...

    • ÅH NEJ - hvad nu hvis!
    • NEJ, det går ikke!
    • NEJ det kan jeg ikke!
    • HVAD vil de andre tænke?
    • Det klarer jeg ALDRIG!
      • Jeg er IKKE GOD NOK!
      • Hvis jeg gør det/siger det, vil de andre opdage, hvor DUM og UVIDENDE jeg i virkeligheden er.
      • Hvis jeg siger, hvordan jeg virkelig har det... såååå sker der helt sikkert noget slemt!
    • Jeg er ikke KLAR!
    • Det hjælper alligevel ikke - har prøvet ALT!
    • Hvis jeg melder mig til et foredrag om angst, hvad vil min familie, mine venner, min kæreste ikke tænke om mig?
    • Jeg har ikke ANGST - tror du jeg er syg!
    • Bekymringer er en god ting - godt at være velovervejet!
    • Jeg er ikke bange for noget - jeg er bare, som jeg er - TAKE IT OR LEAVE IT!
    • Jeg har bare ikke lyst – længere er den ikke!

Og sådan kunne jeg blive ved - for angsten har mange bekymrede udsagn, markante meninger og en helt særlig måde at kommunikere på. Dens primære opgave er at sikre din overlevelse - med alle midler.

Gennem foredraget bliver du klogere på angstens kendetegn og særlige kommunikationsform, så du kan lære at genkende den og dermed forhandle dig frem til en bedre kontrakt, som tilgodeser, det du drømmer om og gerne vil udrette i dit liv..

Her er rammen for foredraget

Først deler jeg min egen historie, hvor du helt sikkert kan genkende dig selv.

Dernæst gennemgår jeg alle de kognitive metoder og strategier, som er i angstbehandlingen i dag. Dem får du selvfølgelig med hjem og oveni, som ekstra bonus får du en video, hvor jeg gennemgår en af metoderne.

Til sidst kommer selve transformationen - der hvor du træder ud af angsten og ind i friheden. Hvad kan du gøre, helt konkret? Det fortæller jeg om i den sidste del af foredraget, hvor jeg illustrerer, hvordan du kan håndtere frihedens eksistentielle dilemmaer, så de ikke spænder ben for dig. Og det begynder med en drøm, et mål og en plan!

Fra stort til småt - om det er et karriereskifte, en ny uddannelse, at sige din mening højt, blive mere sikker i det sociale sammenspil, stå ved dig selv uden at gå på kompromis, selvom andre eller dine nærmeste synes noget andet, bede om hjælp, sætte dig selv først uden straks at få dårlig samvittighed, tage bussen, sige til eller sige fra, turde være uenig med din partner, svømme helt ud på det dybe vand, holde en tale eller et foredrag - hvad end det er, så er det muligt... og det er pointen.

Jeg håber, jeg har vakt din nysgerrighed, at vi ses til foredraget

- og tag gerne en, to, tre, flere med, så du har nogen at dele oplevelsen med bagefter - det vil jeg anbefale. Foredraget er målrettet voksne (Unge fra 15 år er velkommen - det er op til dig, at vurdere, om det vil give mening for dit barn)


På glædeligt gensyn

Helle Fonager.


Betingelser for billetkøb - billetter refunderes ikke. Skulle du blive forhindret, er du velkommen til at give din billet til en anden

Arrangør

Underviser, familie og Psykoterapeut, foredragsholder og supervisor. Fuldtidspraksis i Aarhus, hvor jeg hjælper børn, unge og voksne med at transformere angst til indre ro, selvsikkerhed og styrke. Din frihed til at være den du er - sammen med andre.

Lokation

Godsbanen, Aarhus Godsbanen, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .