Foredrag Inge Konge Ludvigsen & Dorthe Steiniche

Foredrag Inge Konge Ludvigsen & Dorthe Steiniche

Billetter fra DKK 150,00

Sted

Dato

15 feb 2023 kl. 19:30 - 21:00

Beskrivelse

Inge Konge Ludvigsen & Dorthe Steiniche, Integreret Psykoterapeuter, MPF

Foredrag demonstration: Formålet med Familieopstillinger er:

”At få livskraft, fred, kærlighed og lys til at flyde frit igen”

Er du interesseret i, hvordan vi som mennesker relaterer til hinanden og påvirker hinanden i familien, i en søskendeflok, i parforholdet, på arbejdspladsen, kulturelt og at vi er bærer af vores historie – så er denne aften noget for dig.
Vi vil fortælle om og vise eksempler på de skjulte dynamikker, som vi alle er en del af og påvirkes af dagligt. Jung snakkede om det kollektive ubevidste, i dag taler vi om feltet, traumevandring og epigenetik.

Udgangspunktet for systemisk arbejde er, at vi som mennesker befinder os i et utal af systemer. Et system kan i princippet være hvad som helst: familie, arbejde, vennekreds, sygdom, økonomi, parforhold, religion, kultur osv.

Via metoden Familieopstillinger arbejder vi med de dynamikker, som i det skjulte påvirker os hver dag, som kan være årsag til symptomer og tilbagevende problemer, der kan være svære at forandre. Det kan f.eks. være lidelser som angst, depression, lavt selvværd, psykosomatiske symptomer og misbrug. Eller hvorfor havner jeg i en offerrolle, eller hvordan kan det være at jeg uden at tænke over det, kommer til at tage ansvar for noget som ikke er mit ansvar.
En opstilling bringer fundamentale sandheder om et hvilket som helst system frem i lyset. Det viser sig ved den måde, repræsentanterne/objekterne i systemet forholder sig til hinanden på.
Når vi kan se eller sanse realiteterne som de virkelig er, kan vi gøre noget ved det.

Det er mønstre i familiesystemet, som når de ikke bliver bevidstgjorte, kan vandre i systemet igennem flere generationer. Det kan være familiemedlemmer der er ekskluderet, døde børn, traumatiske hændelser, krigs oplevelser, snyd og bedrag. Her er der fokus på det som ingen kan huske, og det vi ikke taler om.
I Familieopstillinger lærer vi at give tingene sin rette plads og vi lærer at indtage vores rette plads. Vi lærer at give det tilbage som ikke er vores, og kun bære vores egen smerte.

Metoden bruges i dag ikke kun til familierelaterede problemer, men også i organisatoriske sammenhænge, inden for politik, i krigs- og konfliktområder, på skoler og uddannelsesinstitutioner, som parterapi og individuel terapi.

Metoden er oprindeligt udviklet af den tyske psykoanalytiker Bert Hellinger, ud fra en undersøgelse af de systemer af relationer der er med vores forfædre og de sociale begivenheder familien har oplevet.

”Når vi forstår de systemiske vilkår, som tillader kærligheden at udfolde sig, kan vi støtte selv meget ramte mennesker og familier i at finde nye veje. Det er dybt bevægende at se, når disse vilkår genindfinder sig og kærligheden igen kan flyde frit” -Bert Hellinger

Lokation

Lysets Hus, Posthussmøgen 11c, 8000 Aarhus C

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .