Foredrag:"INTUITIONEN DER FØRTE TIL AMAZONAS REGNSKOV"

Foredrag:"INTUITIONEN DER FØRTE TIL AMAZONAS REGNSKOV"

Billetter fra Gratis

Online-event

Dato

08 dec 2022 kl. 19:00 - 20:00

Beskrivelse

Foredrag:

Maria Tauber Wiese forlod Danmark i 2013 som konsulent og kom tilbage fra Amazonas Regnskov som kunstner, healer og formidler. Maria blev kaldt af Regnskoven til egen healing og bidrag, og har gennem de sidste 7 år boet og arbejdet på den grønne jord, floderne, omgivet af dyr, træer og oprindelige folk.

” Alt hvad jeg gør er en hyldest til hvad jeg har lært fra mennesker i naturen. I dag handler det ikke om at beskytte livet i økosystemerne, det handler om at kunne stå imod den aktuelle forandring og skabe en ny ”.

Maria tager dig med på en rejse ved livligt at berette om egen indre omstilling og oplevelser og fortæller om ekspeditionsrejse til Amazonas, hvor du selv kan komme med!

Vi bruger kunsten til at forene verdenssyn.

Tidligere deltagere siger:

” Maria fortæller med indlevelse, hjerte og humor om hvordan hendes intuition førte hende til Amazonas. Hun fortæller ærligt om de forskellige facetter af livet i Amazonas, og det projekt hun har skabt for at gøre en forskel for det sted hun kalder hjem ”

Anne-Kirstine (35 år)

” Det var utroligt spændende, inspirerende og informativt. Der kom meget viden frem som jeg ikke kendte til. Desuden var det livsbekræftende og underbygget af diverse billede og videoer.
Maria har jo en hel database at høste af og som kommer andre til gode. Alle var lydhøre og sugede til sig af ukendt viden ”

Tom (73 år)

'Maria viser sin kærlighed til Amazonas regnskov og inspirerer andre til at blive forelsket i deres lidenskab uden givet foruddefinerede svar.

Annika (40 år)

”Kom med på denne tankevækkende rejse, et lidenskabeligt og underholdende foredrag! ”

Justine (35 år)

” Maria Tauber Wise er som Troels Kløvedal: En eminent fortæller og formidler og skaber / holder et magisk rum der tager dig hele vejen med til regnskovens og sjælens dybder.
Ikke kun fordi Maria har talegaverne i orden og både er engageret og nærværende, men også fordi hun har taget en indre og ydre rejse af dimensioner: Fra konsulent der er brændt ud med stress til dybt ind i naturen og sig selv og den heling og opvågning der ligger i den rejse. Maria har taget en rejse dere minder om Alexander Von Humbolts og hendes budskab er det samme og mindst lige så vigtigt i dag, som hans var for 250 år siden: At passe på naturen er essentielt for menneskehedens fortsatte overlevelse på denne planet!
Maria er pionerer for et natur og verdenssyn, som det moderne menneske har ekstremt meget at lære af. Og vi som menneskehed har rimelig travlt med at få det lært...
Denne store rejse, krydret med Maria's spændende og sjove anekdoter og indsigter fra hendes egen "lille" rejse er fortryllende og fantastisk som kun et rigtigt eventyr kan være...
Min varmeste anbefaling til alle om at deltage i foredraget, der er inspiration at hente til hver eneste dansker". 

Jannick (44 år)


PRAKTISKE INFO

- Torsdag d. 8. december kl. 19-20
- Gratis og tilmelding nødvendig: via billetto 

- Online. Du modtager et link til zoom et par dage før.


=============================== 
Eventen er del af kunstprojektet Verden Vi Lever I, med projektet " MUTSAPIRIKA - Amazonas Tredje Sol", som afholder forskellige gratis aktiviteter i København i december i sammenspil med kunstnere og healere i Danmark og Amazonas Regnskov.

Kunsten bruges til at forene vores forskellige verdenssyn.

​Vi planter frøet - af samarbejde og naturlighed med os selv, naturen og Amazons Regnskov.

Tak til Indre By Lokaludvalg for støtte.

For flere info: https://www.theworldwelivein.n...

Arrangør

Kunstner, formidler og grundllægger af kunst og uddannelsesprojektet fra Amazonas Regnskov RUNAPA KAWSANA ALLPAN - Verden Vi Lever I

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .