eventet sluttede

FOREDRAG | John Olsen - At elske med øjnene v. Christian Kortegaard Madsen

Gratis - DKK 50,00

Sted

Dato

18 maj 2022 kl. 19:30 - 21:00

Beskrivelse

Foredrag ved kunsthistoriker og museumsdirektør, Skovgaard Museet, Christian Kortegaard Madsen

Som helt ung kunstnerspire opsøgte John Olsen den gamle natur- og fuglemaler, Johannes Larsen. Siden den dag lå stafetten hos John Olsen som en nødvendighed og en livsmission. John Olsen havde ikke en computer og han havde aldrig været på internettet, men han så helt klart, hvad der skete i samfundet omkring.

Dette foredrag handler om John Olsen. Det handler om at se. John Olsen så rådyrene, ravnene og kragerne. Han så kvinderne, og han så sine muser. Han fortalte mig engang, at han ”elskede med øjnene” – det var det, kunsten og naturen var for ham: Et passioneret kærlighedsforhold i medgang og modgang.

Praktisk Information

Foredraget er arrangeret i samarbejde med Holstebro Folkeuniversitet.

Prisen for foredraget er 50 kr.
Billetten er gratis for medlemmer af Holstebro Kunstmuseums Venner, Folkeuniversitetets storkunder samt studerende.

Foto: John Olsen, Stær i efterårsdragt. 1962 (udsnit). Akvarel og blyant på papir

Arrangør

Lokation

Holstebro Kunstmuseum Holstebro Kunstmuseum, Museumsvej 2, 7500 Holstebro

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .