Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Foredrag: København i 1950’erne og 1960’erne. Københavnernes historie fortalt i billeder

Afholdt event

Foredrag: København i 1950’erne og 1960’erne. Københavnernes historie fortalt i billeder

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

03 feb 2022 kl. 15:30 - 17:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Hovedstaden var i en rivende udvikling i de to årtier efter besættelsen. I starten af 1950’erne var byen endnu præget af den mangel, arbejdsløshed og uro, som Anden Verdenskrig havde efterladt byen i. Men fra slutningen af årtiet oplevede københavnerne fremgang. Økonomien blev bedre og nogle fik ligefrem råd til tidens nye vidundere: TV, bil og køleskab. Med udgangspunkt i fotografier fra samtiden, fortæller forfatter og etnolog Lene Floris i dette foredrag, hvordan livet i København blev forandret i 1950’erne og 1960’erne: I hverdag og fest. Dag og nat. På arbejde og hjemme. Året rundt og fra vugge til grav. Lene Floris har redigeret og er medforfatter til bøgerne København i 1950’erne og København i 1960’erne, som eftermiddagens foredrag bygger på. 

Arrangør

Københavns Stadsarkiv er et byarkiv. Arkivet indsamler arkivmateriale fra København og formidler historier om byen, dens indbyggere og dens udvikling.

Lokation

Hovedkassen, Københavns Rådhus, 1650 København V

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .