FOREDRAG: KØNSROLLER OG LIGESTILLING TIL FORHANDLING I DEN KATOLSKE KIRKE

DKK 100,00

Sted

Dato

27 maj 2022 kl. 10:30 - 12:00

Beskrivelse

Hvordan har den katolske kirke udviklet sit syn på kønsroller? Hvordan forholder kirken sig til nye udviklinger inden for kønsidentitet? Hør ph.d. studerende fra Roskilde Universitet Michal Johan Brixtofte Petersen fortælle om den katolske kirkes syn på køn baseret på aktuel religionssociologisk forskning om den katolske kirke i Danmark.

Michael Johan Brixtofte Petersen forsker i den katolske kirke i Danmark som diaspora fælleskab for polske arbejdsmigranter. Han er en del af forskningsprojektet "The Catholic Ethic and the Spirit of Global Modernities. Global Catholicism in a Danish and Transnational Context.” Han er uddannet religionssociolog og har især beskæftiget sig med forholdet mellem kristendom, nationalisme, migration og politik i Central- og Østeuropa i og de transnationale forbindelser til Danmark. 

Arrangementet er blevet til med støtte fra forsknings- og formidlingsprojektet ’Religion – levende kulturarv’ finansieret af Velux Fonden. Foredraget er en del af Roskilde Museums bidrag til kirkefestivallen Himmelske dage. Læs mere om Himmelske dage her.

Tid, pris og sted

27. maj kl. 10.30 – 12

100 kr. entre til museet inkl. (+billetgebyr)

Billetter købes via billetto.dk

Roskilde Museum Sankt Ols gade 3, 4000 Roskilde

Din foredragsbillet gælder også som entrébillet til udstillingen samme dag.

Dørene til arrangementet åbner kl. 10.

Arrangør

Find billetter til events på ROMU`s museer i Roskilde, Frederiksund og Lejre. Læs mere om events, tilmeld dig og inviter dine venner med. Du kan se de kommende events herunder, eller besøg siden igen senere når der bliver tilføjet flere events.

Lokation

Roskilde Museum Roskilde Museum, Sankt Ols Stræde 3, 4000 Roskilde

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .