Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Foredrag: Kuratorens blik på ’Haegue Yang: Double Soul’

Afholdt event

Foredrag: Kuratorens blik på ’Haegue Yang: Double Soul’

Fra DKK 45,00

Sted

Dato

23 mar 2022 kl. 17:00 - 18:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Roterende persienner, lysende elpærer, raslende bjælder og en lugt af krudt og vilde blomster. Den internationalt anerkendte kunstner Haegue Yang er kendt for sine særegne skulpturer og store installationer, der pirrer sanserne. Nu kan du få et helt unikt indblik i udstillingen Haegue Yang: Double Soul, når vi inviterer til et eksklusivt foredrag med udstillingens kurator, seniorforsker Marianne Torp.

Sammen udforsker vi den sydkoreanske kunstners forunderlige univers og stiller skarpt på hendes kunstværker, der består af alt fra tørrestativer og ventilatorer til påfuglefjer, kunstige planter og pomponer af nylon.

Lyt med, når Marianne Torp går bag om kulisserne og løfter sløret for nogle af de mange tanker og overvejelser, der ligger bag forårets store udstilling på SMK

Læs mere om arrangementet.

Topfoto: Haegue Yang, Foto af Cheongjin-Keem

Lokation

SMK – Statens Museum for Kunst SMK – Statens Museum for Kunst, Sølvgade 48-50, 1307 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .