spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

FOREDRAG - Livsglæde kommer indefra

Afholdt event

FOREDRAG - Livsglæde kommer indefra

Fra DKK 175,00

Sted

Dato

27 okt 2022 kl. 19:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Livsglæde kommer indefra og ingen eller intet kan tage din livsglæde fra dig!

Lyder det for godt til at være sandt og vil du lære hvordan?

Jeg VED at det er sandt for jeg har stået i udfordringer og smertelige oplevelser, der var ved at æde mig op indefra. Jeg var vred, ked af det, frustreret og helt igennem magtesløs ifht. at vende min situation, men min indre livsglæde-kerne holdt mig og guidede mig igennem det hele. Det gør at jeg er villig til at møde alverdens udfordringer, fordi jeg ved nu hvordan jeg finder vej og hvordan jeg undgår at gå i stykker i dem.

Jeg VED også hvad livsglæde IKKE er og hvor man ALDRIG finder den, fordi jeg har ledt alle de steder hvor der intet var at finde.

Det vil glæde mig at inspirere dig til at finde eller genfinde din indre livsglæde og give dig et par "lifehacks" der vil give dig endnu mere at smile over og grine af.

Når først du finder din indre sti til livsglæden, så er den din for altid og du vil altid kunne vende tilbage, når livet fører dig på afveje.

Kærligst Lotte

Arrangør

Jeg ønsker, med al mit virke, at gøre verden til et mere kærligt sted og det starter med dig og mig.

Som psykoterapeut og foredragsholder ønsker jeg at inspirere og støtte deltagerne til at mærke og folde deres inderste kerne ud, så de kan blive en mere hel udgave af sig selv og derved bidrage med deres unikke og værdifulde sjælspotentiale.

Mit bidrag er RO, NÆRVÆR og UBETINGET KÆRLIGHED til mig, dig og alt jeg måtte møde.


Lokation

Brogården Hinnerup Egnsarkiv Brogården Hinnerup Egnsarkiv, Søndergade 26, 8382 Hinnerup

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .