Log ind / Opret

Foredrag m. Thomas Rode og Thilde Maarbjerg.

06 okt 2013 kl. 11:00 - 13:00

Fabriksvej 10, 3000 Helsingør


Foredrag om stenalderkost med Thomas Rode Andersen og Thilde Maarbjerg.

Lancering af deres nye bog "PALÆO" - Stenalderkost & Træning.


Thilde og Thomas har med stor succes spist efter stenalderkost principperne siden 2009 og har mærket store og meget positive forandringer. Som udgangspunkt ændrede de kosten pga. store energiudsving flere gange om dagen. Typisk efter måltider indeholdende stivelse i form af rugbrød, pasta, ris og kartofler. Fødevarer som indgår i mange danskeres daglige kost, og i et forhold der gør det umuligt, at få det optimale ud dagens kostindtag.

Foredraget berør bl.a. følgende emner:

- Bliv klogere på hvilken kost, din krop i virkeligheden har brug for.
- Få tips til, hvorledes du starter op, og ikke mindst hvordan du holder dig inden for palæokostens/livsstilens principper.
- Få overblik over fælder og faldgruber og lær lidt om, hvordan du undgår at falde i.
- Få aflivet en masse myter, fordomme og ikke mindst de officielles kostråd.

Thomas og Thildes måde at anskue ernæring er anderledes end de flestes, ikke mindst fordi, den er stærkt uenig med den generelle anbefaling af, hvad mennesket bør spise for at leve sundt.

Folk får at vide, at de ikke må spise fedt, men alligevel bliver de federe og federe. Madpyramiden følges og alligevel bliver en stadig større del af befolkningen ramt af de såkaldte livsstilssygdomme - også dem der ikke ryger, drikker og hvad man ellers finder på at bebrejde tingenes tilstand.

Vi er skabt til at leve af overvejende protein og fedt, men vi bliver anbefalet at (over)leve af hovedsageligt kulhydrat som vigtigste næringskilde. Oveni den fejltagelse udgøres en stor del af det af kornprodukter, som har skræmmende mange konsekvenser for vores sundhedstilstand.


Efterfølgeren til Thomas Rodes ”Stenalderkost” udkommer i oktober og C.G. CrossFit Helsingør lægger lokaler til lanceringen.

Bogen indeholder over 70 nye opskrifter på retter ud fra stenalderkostens principper samt dybdegående information om baggrunden for, hvorfor stenalderkosten er tilbyder optimal ernæring for mennesker. Der er desuden idéer til træning og fitness jævnfør hvad vores kroppe er udviklede til at lave af fysisk aktivitet samt afsnittet "Evigt ung", som giver en ny vinkel på forebyggelse af rynker og aldring.


Pris for foredraget: kr. 100,- for medlemmer af C.G./kr. 125,- for ikke medlemmer.

Der vil være mulighed for at købe Thomas Rodes første Stenalderkost kogebog for kr. 200,-

Den nye bog "PALÆO" - Stenalderkost & Træning, kan erhverves for kr. 250,-

Bøgerne bliver signeret hvis det ønskes.

Medlem af C.G. CrossFit Helsingør

Salg lukket


Ikke medlem af C.G. CrossFit Helsingør

Salg lukket


PALÆO-foredrag med Thomas Rode

Salg lukket