Foredrag med Carl Schneider, Forstander for Håndværkskollegiet i Horsens

Foredrag med Carl Schneider, Forstander for Håndværkskollegiet i Horsens

Billetter fra DKK 90,00

Sted

Dato

25 apr 2023 kl. 18:00 - 20:00

Beskrivelse

LESS is MORE

Carl Schneider holder foredrag om bl.a. den amerikanske Shaker-sekts indflydelse på moderne dansk møbelarkitektur.

I første halvdel af foredraget fortælles der om de amerikanske Shakere, som var en nu uddød, stærkt religiøs sekt, som troede på lighed mellem kønnene, hudfarver og fælles ejendomsret længe før Karl Marx og socialismen var født.
I forlængelse heraf fortælles der om de danske arkitekter som f.eks. Hans Jørgen Wegner,  Børge Mogensen og Kaare Klint, som var stærkt inspireret af Shakernes minimalistiske tilgang til formgivning.

Anden halvdel af foredraget handler om Amish-sekten i USA, som ofte forveksles med Shaker-sekten. Amish-sekten er en succerig stærk religiøs sekt i stærk vækst. Amishfolkets kendes for at de ikke gifter sig uden for deres egen gruppe, er pacifister og har gibet afkald på ”moderne” teknologi som biler, traktore, telefon og elektricitet fra elnettet. Amish-sekten har realiseret Bonderøvens ambitioner om den enkle livsstil - og omsat den til virkelighed, fuldt financieret af deres stærke økonomi. 
Program:
17.30: Velkomst af Sille Askefrø, Hele Landet - Sociale Arkitekter
17.40: Foredrag v. Carl Schneider
18.45: Let traktement og netværk
20.00: Tak for i aften

Arrangør

𝐇𝐯𝐨𝐫 𝐟𝐫𝐞𝐦𝐭𝐢𝐝𝐞𝐧𝐬 𝐡å𝐧𝐝𝐯æ𝐫𝐤𝐞𝐫𝐞 𝐦ø𝐝𝐞𝐬 𝐨𝐠 𝐮𝐝𝐯𝐢𝐤𝐥𝐞𝐬


Håndværkskollegiet i Horsens bliver et helt specielt sted at bo for dig, der er under uddannelse til håndværker og som brænder for dit fag og gerne vil nørde.

Håndværkskollegiet kommer til at ligge centralt i Horsens og lige ved siden af banegården og busterminalen.

Kollegiet er færdig i 2023. Allerede nu kan du følge med i kollegiets opførelse.
Du er velkommen til at kigge forbi byggegrunden, hvor der er en tilskuerplatform hvorfra du kan følge med i byggeriet.

Lokation

Industrimuseet Industrimuseet, Gasvej 17, 8700 Horsens

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .