eventet sluttede

Foredrag med "Den Fredelige Kriger" - Kunsten at holde kæft

DKK 180,00

Sted

Dato

12 mar 2020 kl. 19:00 - 21:30

Beskrivelse

 ”Kunsten at holde kæft”

Hvad sker der reelt når vi tillader os selv, at være stille? Hvordan kan vi lære at høre, hvad stilheden fortæller, og hvad er det for en kraft vi giver energi, når vi bruger ord? Er der en sammenhæng mellem manglende stilhed og ensomhed, og hvad har nærvær med stilhed at gøre?

Dette foredrag er ikke om Emma Gad’s takt og tone, men om de gaver vi kan få, når vi tør at være stille.

Det er lige så stor en kunst, at høre hvad stilhed fortæller, som det er at holde kæft. Men vi må starte med det sidste!
Der er begrænsede pladser på dette foredrag, så bestil din billet allerede i dag her Tag din kæreste, veninde eller ven under armen, og få en inspirerende aften sammen.

Dato: torsdag den 12. marts 2020, kl. 19:00 – 21:30

Sted: Energihuset, Energivej 30, 1.sal, 2750 Ballerup

Der vil være te/kaffe/vand og snack og tid til ord efterfølgende.

Arrangør

Lokation

Energihuset Energihuset, Energivej 30, 2750 Ballerup

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .