spring til hovedindhold

Foredrag med Dorthe Kvist: Byhaven – kål, kartofler og kærlighed

Foredrag med Dorthe Kvist: Byhaven – kål, kartofler og kærlighed

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

16 maj 2024 kl. 19:00 - 20:00

Beskrivelse

Selvom man er byrotte kan man også godt være bonderøv. Hør om urban farming og bliv inspireret til at dyrke grønt på utraditionelle steder.

Kan man have høns på taget og tomater på cykelskuret? Hvordan laver man en fælles byhave i den lokale park? Hvad er permakultur? Kan man dyrke salat i tagrender og hvilke klatreplanter kan vokse i skygge? Og hvordan dyrker man jordbær på væggen?

Ca 50% af verdens befolkning bor i storbyer, og der er et kæmpe potentiale i, at vi bliver bedre til at dyrke på begrænset plads. Det har resulteret i en kæmpe opblomstring af urban farming med funky altaner, byhavefællesskaber og street gardening.

Forfatter, havedesigner, stylist og trendspotter Dorthe Kvist er leveringsdygtig i inspiration til at tænke ud af boksen, og dyrke blomster og grønt – også på de ikke så indlysende steder.

Der er kaffe og the til foredraget, som er det første af flere i serien "Dit Grønne Brønshøj". Hold øje med kulturogfritidn.kk.dk/rytterskolen for flere.

Dorthe Kvist har udgivet flere havebøger og foredraget er baseret på en af dem.

Arrangør

Koncerter, foredrag, teater, stand-up, workshops, værksteder, messer, markeder, foreningsliv og lokaler til messer, markeder og meget andet. Pilegården hører under Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommune.

Lokation

Rytterskolen, Brønshøjvej 1, 2700 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Events du har kigget på
Andre events fra arrangøren
Anbefalede events