Foredrag med Freddy Fey

Billetter DKK 50,00 - DKK 100,00
Billetter DKK 50,00 - DKK 100,00

Freddy Fey ramte samfundets bund som misbruger, men er i dag en drønpopulær morgenvært på Radio Globus i Sydjylland.

Turen fra hash til heroin kostede Freddy Fey alt og en plads på samfundets bund. Men han rejste sig og er i dag en succesrig foredragsholder, dj og radiovært.

Det bliver ikke lagt fingre imellem, når Freddy Fey fortæller historien om, hvordan en ellers lovende karriere blev i bund og grund smadret på få sekunder. Fra hash til heroin og til et liv på bunden af samfundet.

Et misbrugsliv som kom til at handle om svigt, bedrag, skyld og skam. Om de fysisk og psykiske konsekvenser et langt misbrug fører med sig.

Freddy blev clean i sommeren 1997 og har siden brugt meget tid på at fortælle unge og gamle om et liv på skyggesiden. Der bliver ikke pakket noget ind ved hans foredrag, der i den grad giver stof til eftertanke. Foredraget er ikke en løftet pegefinger, men Freddys hudløst ærlige fortælling om et liv som de færreste mennesker har lyst til at leve.

Foredraget bliver af mange mennesker regnet som et af de bedste inden for dette emne. Ikke mindst pga. Freddys enorme fortælleevne og engagement. Man sidder tryllebundet i de 2 timer det står på.

Freddy Fey

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke