Foredrag med Henrik Mathiasen

03 maj 2018 kl. 19:00 - 20:30

Ln Eventhal , Salbjergvej 1, 4622 Havdrup


Henrik Mathiasen er forfatter, foredragsholder og idémanden bag kåringen af Årets Optimister

Gennem årene har Henrik inspireret en perlerække af danske og udenlandske virksomheder i optimismens mentale værktøjer. Under sine foredrag og gennem sine bøger dokumenterer han, hvordan personer opnår mere succes både personligt og professionelt gennem et bevidst valg om en optimistisk tilgang. Henrik argumenterer samtidigt for, hvorfor optimisme intet har med det berømte ”positiv politi” at gøre. Altså dem, der synes at alt bare er fantastisk. Dette er urealistisk. Alle mennesker oplever modgang i deres liv og det er her, hvor optimisterne adskiller sig fra pessimisterne. Hvor pessimisterne sætter sig ned og beklager den opståede modgang, så reagerer optimisterne helt anderledes. De anerkender modgangen, men siger herefter: ”Det var ikke så godt det der – men hvad kan jeg gøre ved det”?

Henrik Mathiasens elsker begrebet ”Infotainment”. Det må og skal være underholdende at lære nyt, hvorfor humor og storytelling er en væsentlig del af hans foredrag. Henrik har sat en dyd i at gøre komplicerede emner simple. Er det for indviklet eller fylder teorien for meget, så kommer målsætningerne aldrig ud at leve. Så det er i øjenhøjde med publikum, der får leveret en køreklar opskrift på at blive optimister – og der er fuld smæk på inspirationen.

Med i billetprisen er bogen : Hverdagsglæde. Læs mere om bøgerne på Henrik Mathiasens hjemmeside: https://optimisten.dk/boeger/

Der kan købes kaffe, vand og vin til arrangementet

Billet

Salg lukket