spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser

Foredrag med Henrik Qvortrup

Event aflyst

Foredrag med Henrik Qvortrup

Fra DKK 200,00

Sted

Dato

26 mar 2020 kl. 19:30 - 21:00

Beskrivelse

Kom til et spændende foredrag med en af danmarks kendteste men også mest omstridte journalister, Henrik Qvortrup, der tager dig med på en tour de force gennem dansk journalistik og politik. Uden at skåne sig selv giver Henrik Qvortrup en medrivende beretning om sin karriere, der har budt på store op- såvel som nedture. Hvordan er det fra den ene dag til en anden at se sin professionelle tilværelse blive vendt på hovedet. Henrik fortæller uden selvynk, hvordan det i SE og HØR-sagen, var at smage sin egen medicin. 

Gennem hele sin karriere har Henrik Qvortrup beskæftiget sig i dansk politik - dels som spindoktor, dels som journalist på Berlinske, Jyllands Posten, Ekstra Bladet, BT samt TV2. CV´et indeholder også en længere periode som chefredaktør på SE og HØR, og det var i den egenskab han senere blev dømt for hacking.

I dag er Henrik Qvortrup tilknyttet Ekstra Bladet, han er vært på TV3, udgiver podcasten "BorgenUnplugged" og han har skrevet flere bøger - senest den anmelderroste "For enhver pris" om Løkkes tid som statsminister.

Kom med til dette personlige og politiske foredrag, som både bliver skarpt, underholdende og kontant.

Hvis du har lyst til et dejligt måltid mad inden foredraget, er dette også en mulighed. Der serveres et stort koldt bord med forskelligt nordisk charcuteri fra den lokale slagter med alt det gode fra sylte krukkerne og forskellige danske økologiske oste, med hjemmelavet tilbehør, samt økologisk hjemmebagt brød.

Pladserne til foredraget er unummererede. Dørene til foredraget åbner klokken 19.00. Spisningen starter klokken 18.00.

Arrangør

Lokation

Sinatur Hotel Storebælt Sinatur Hotel Storebælt, Østerøvej 121, 5800 Nyborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .