Foredrag med Jes Dige - KBH

25 sep 2019 kl. 17:00 - 18:30

København, København

Hvem siger barndommen er sorgløs? 

Mød Jes Dige

Onsdag 25. september kl. 17.00 – 18.30

Der er desværre mange børn, der lever i de voksnes blinde vinkel, og er alene med deres sorg. Det kan være sorgen over at have en syg bror, at man har mistet sin mor eller far, eller selv er kritisk syg. Sorgen kan også have en helt anden årsag. De voksnes berøringsangst med sorg og døden, kan også være årsagen til, at barnet er alene med sorgen.

Jes har igennem 25 år været en fremtrædende karakter indenfor arbejdet med børn i sorg. Først gennem sit mangeårige samarbejde med Kræftens Bekæmpelse, og nu som frontfigur hos SKYGGEBØRN.

Det var Jes, der stod bag oprettelsen og driften af de allerførste samtalegrupper i Danmark. Han er ligeledes initiativtager til foreningen SKYGGEBØRN, og er i dag direktør og daglig leder.

Jes har medvirket i flere store dokumentarproduktioner, senest i DR1 -dokumentaren "Mor er død - men det taler vi ikke om", der blev vist i foråret 2016. Seneste dokumentar "Børnene fra Sorggruppen" på DR2 i foråret 2019.

Priser:
Årets Nordjyde (2002), Aalborg Børne & Ungdomspris (2002), Veritas Prisen (2004), Peter Sabro Prisen (2006) og Liv & Død Prisen (2012).

Få hjælp til at forstå børnenes sorger og få modet til at handle på det, du ser og hører! 

Pris : 349,- (medlemspris kun 249,-) 
Bliv medlem :  https://skyggeboern.dk/bliv-me...

(Beløbet går ubeskåret til foreningen) 

Følg med på Facebook

Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive til os på ks@skyggeboern.dk