Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Foredrag med Julia Lahme og Semper Allomin 2

Event aflyst

Foredrag med Julia Lahme og Semper Allomin 2

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

22 aug 2019 kl. 17:00 - 19:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Det moderne forældreskab indefra og overgangskost til børn

Forældreskabet, forventningspres og delte meninger om det gode familieliv: Det er ikke nemt at bide skeer med. For ligesom det kan være svært at vide, hvornår ens børn er klar til at prøve kræfter med rigtig mad, så er det at være forældre en konstant udfordring i et samfund, hvor forældreskabet ofte deler os, mere end det samler os.

For uanset hvor gerne vi vil være åbne, imødekommende og lyttende, så begynder og slutter de fleste samtaler om det at være forældre med vore egne erfaringer, og dermed taber vi ofte rummeligheden og fællesskabet. Det vil vi gerne gøre op med, og vi inviterer derfor til en spændende og inspirerende aften helt inde i forældreskabet. Samtidig sætter vi fokus på den svære overgangskost, så du får både teorien på plads samt praktiske tips og tricks til, hvordan I som familie takler overgangen fra mælk til familiemad.

Semper Allomin 2’s ekspert i børneernæring, Katja Lindrup, der hver dag rådgiver sundhedsplejersker og fagpersonale i overgangskost, vil tegne og fortælle, så du er klædt på til den nye fase i dit barns liv. Samtidig får vi selskab af forfatter og etnolog, Julia Lahme, der vil tale om det forventningspres, vi udsættes for – både fra os selv og andre – når det kommer til det at være forældre, og se på, hvad vi selv kan gøre for at lette lidt på det. For er det generationen af forældre, der gør det svært for sig selv? Er det samfundet, strukturerne eller noget helt fjerde, der gør, at det nærmest er blevet en videnskab at være nogens forældre?

Der vil være plads til spørgsmål og debat, og vi håber meget på, at vi sammen kan finde ud af, hvordan vi sørger for, at forældreskabet bliver en mere favnende oplevelse og en måske endnu mere rummelig oplevelse. Og vi lover, det bliver sjovt!

Goodiebag til dig!

Du får en lækker goodiebag til dig og dit barn til en værdi af minimum 200 kr.

Billetterne koster 50 kroner plus gebyr - små børn er meget velkomne og behøver ingen billet. 

Billetprisen (ekskl. gebyr) går ubeskåret til Red Barnet.

Tid og sted

København:

Den 22. august

Klokken 17-19

Hos IDA Conference, Kalvebod Brygge 31, 1780 København V.

Vi glæder os til at se dig!

Arrangør

Lokation

IDA Conference IDA Conference, Kalvebod Brygge 31, 1780 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .