Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Foredrag med Kim Boye, Den Mentale Kriger og Henning R. Jensen - Egoets vej ind i sjælen

Afholdt event

Foredrag med Kim Boye, Den Mentale Kriger og Henning R. Jensen - Egoets vej ind i sjælen

Fra DKK 299,00

Sted

Dato

23 aug 2022 kl. 19:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Egoets vej ind i sjælen

Foredrag med Kim Boye og Henning R. Jensen

Forfatter, mentor, mental inspirator Kim Boye forklarer sammen med civilingeniør Henning R. Jensen, hvordan vi skaber det liv, vi ønsker at leve. Foredraget giver dig værktøjer til at ændre de mønstre, som vi falder i igen og igen. Det er ved at blive bevidste om vores tanker følelser og overbevisninger, at vi kan skabe de forandringer, vi ønsker os.

Henning forklarer med sin tekniske baggrund, hvordan kvantefysikken har vist os, at tanker, følelser og overbevisninger skaber og udsender energi, som påvirker os selv og vores omgivelser. Her er vores hjerte langt den stærkeste bidragsyder, fordi hjertets energi målbart er 60 gange kraftigere end energien fra hjernen. Derfor er det så vigtigt, at vi lærer at leve fra vores hjerte, hvilket også er Egoets vej ind i sjælen. Egoet skabes i hjernen, men når vi skaber balance mellem hjerne og hjerte, kan vi udnytte egoets styrke sammen med sjælens kraft til at skabe det vi ønsker – det er via vores hjerte vi kan gå sjælens vej, og det er afgørende for at opnå, det vi ønsker i livet.

Kim Boye vil med meget enkelte redskaber, og klar tale med en troværdig energi, vise dig hvordan du kan forandre dit liv, allerede i dag

Gøre dig bevidst om din tilgang til hvad du tænker og føler er din egen største begrænsning, for at få det liv du ønsker.

Følelser er en kemisk reaktion som vi kan lære at kontrollere, og derved ændre frekvens, vibration, og tiltrækning.

Foredraget giver dig en forståelse for

• hvordan vi skaber de forandringer i vores liv som vi ønsker

• hvorfor kærligheden til dig selv og andre er så afgørende

• hvordan du kombinerer egoets styrke og sjælens kraft

Om Kim Boye

Forfatter til bestselleren den mentale kriger.

I dag mental inspirator for, flere af vores top idrætsudøvere, samt rådgiver for flere af vores topledere i erhvervslivet.

Læs mere

http://kimboye.dk/

Kim har stiftet foreningen https://medgang.today/

Som vil skabe mental sundhed i hele Danmark.

Kim har også inspireret mennesker gennem flere år på siden, den mentale kriger, på Facebook, som har over 90.000 følgere, samt udviklet Danmarks største mentor uddannelse på👇🏻

https://www.kim-boye.dk/

Om Henning R. Jensen
Civilingeniør Henning R. Jensen har udgivet bestselleren ’Derfor skaber du dit eget liv – med baggrund i kvantefysikken’. Med sine foredrag i Den Sorte Diamant og rundt i Danmark for virksomheder, foreninger og private har Henning inspireret en masse mennesker til at se verden på ny – gennem det billede kvantefysikken giver os af, hvordan tingene hænger sammen. Vi er skabere af livet ikke ofre for livet, og det forklarer Henning videnskabeligt, i et sprog alle kan forstå og med eksempler fra eget liv. Den nyeste videnskab kan forklare, hvorfor vores tanker, følelser og overbevisninger skaber det liv, vi lever.

Mere information inkl. podcasts er tilgængeligt på Kvantelivet.dk


Dørene åbner kl. 18.00

Lokation

Bremen Teater Bremen Teater, Nyropsgade 39-41, 1602 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .