Foredrag med kostvejleder og forfatter Lene Hansson og biopat, TFT terapeut og psykoterapeut Henrik Dilling Hansen

eventet sluttede

Foredrag med kostvejleder og forfatter Lene Hansson og biopat, TFT terapeut og psykoterapeut Henrik Dilling Hansen

Billetter fra DKK 100,00

Dato

22 maj 2016 kl. 11:00 - 13:30

Beskrivelse

Spændende foredrag med kostvejleder og forfatter Lene Hansson og biopat, TFT-terapeut, psykoterapeut Henrik Dilling Hansen.

Psyke og kost er to vigtige brikker til et sundt liv i balance. Gennem dette foredrag vil du lære, hvordan psyken påvirker din fysiske krop og dens funktioner. Er du i ubalance psykisk, kan det helt sikkert mærkes fysisk også.

Du introduceres til syre/base-balancen og raw fod. Menneskets oprindelige føde er nøglen til sundhed, og du lærer om, hvordan du kan gøre din kost mere ”rå” for at få mere energi og styrke.

Tankefelt Terapi (TFT) er en behandling, alle kan bruge til at frigøre psykiske ubalancer og blokeringer i krop og sind. Kort fortalt er TFT sammensat af elementer fra den kinesiske akupunktur og den mere end 5000 år gamle viden om kroppens meridian-energisystem sammen med viden fra psykokinesiologien, almindelig kendt som psykologi og coaching.

TFT er en særdeles effektiv metode til hurtig afklaring af mange problemstillinger, også af dyb karakter. Metoden er med til at fremkalde det, som klienten oftest allerede ved, men ikke er bevidst om, og virker godt sammen med en kostomlægning, da psyke og fysik ofte går hånd i hånd.

TFT kan anvendes ved:

 • Psykologisk/følelsesmæssig og fysisk ubehag
 • Traume og smertebehandling, fobier, f.eks. flyskræk, højdeskræk m.m.
 • Stress
 • Afhængighed af f.eks. tobak
 • Spiseforstyrrelser, sukkerafhængighed
 • Allergi, overfølsomhed i forbindelse med mad og drikke

 • Henrik Dilling Hansen, født 1960, har arbejdet med kost, psyke, TFT og personlig udvikling i 33 år. Lene Hansson, født 1963, har udgivet 35 bøger om sundhed, mad og velvære, er en kendt foredragsholder, skribent på BT og har arbejdet med kostvejledning i 26 år.

  FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

   Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

   De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

   Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

   På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

   Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .