Foredrag med kunstner Per Hillo: Fra stress og angst til livsglæde

Højagervej 25, 5471 Søndersø
02 apr 2020 kl. 19:00 - 21:30
Billetter DKK 100,00
Billetter DKK 100,00

Kunstmessen Eventyrlig Kunst 2020 "skydes i gang" med et fantastisk foredrag af kunstner Per Hillo, med det aktuelle emne:

Fra stress og angst til livsglæde - med kunsten som omdrejningspunkt.

Per Hillo fortæller om sin mentale nedsmeltning, om hvordan han blev rask igen, og hvordan det lykkedes ham at komme tilbage til et skønt liv og til at leve af sin kunst i mange år.

Per Hillo fortæller endvidere om, hvad han gerne ville have vidst, inden han gik ned med stress og angst, og om hvordan det  senere hen gik til, at han kom til at lave kunstværker både til Hendes Majestæt Dronningen og til Kronprins Frederik, og udstille i Hong Kong, New York og Cannes flere gange. 

Glæd dig til et spændende aften med masser af humor og livsglæde. 

Billetprisen for indgangen er kr. 100 pr. person. 

I pausen er der mulighed for at købe kaffe/the/kage.

Billetkøb og Donation:

Overskuddet fra dette foredrag doneres fuldt ud til velgørende formål, der kan ændre og forbedre kvinder og pigers liv både lokalt, nationalt og international.

Du har også mulighed for at støtte Soroptimisternes velgørende arbejde ved at indbetale et donationsbeløb gennem Billetto.dk. Kryds af i "donation" nedenfor, angiv beløb, betal med kort eller Mobilpay.

 

Profile picture
Soroptimisterne Bogense-Nordfyn

Soroptimisterne Bogense-Nordfyn afholder Fyns største og Danmarks hyggeligste kunstmesse 3. - 5. april 2020 i HCA-Boxen, Bogense. 

Soroptimisterne Bogense-Nordfyn er en del af den verdensomspændende organisation, SOROPTIMIST INTERNATIONAL (NGO), som arbejder for kvinder og børns rettigheder. I Danmark har organisationen cirka 1300 medlemmer, heraf 37 medlemmer i vores lokale klub. Alle Soroptimister arbejder ulønnet. Vores formål er at være inspiratorer og at igangsætte aktiviteter, der kan ændre og forbedre livet for kvinder og piger - både lokalt, nationalt og internationalt. Overskuddet fra kunstmessen Eventyrlig Kunst doneres således fuldt ud til velgørenhed.

Læs mere på www.eventyrligkunst.dk om kunstmessen, og hvortil overskuddet fra de tidligere fire kunstmesser er doneret.

Følg os på www.facebook.com/eventyrligkunst.dk

Event aflyst

Foredrag med kunstner Per Hillo: Fra stress og angst til livsglæde

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke